42 de comentarii la „Un tablou pe săptămână

 1. Marturisesc ca am apelat la dex, si da, anamorfoza e acea tansformare…aici omul devine peisaj, copac, se deformeaza intr-un anume fel. Culorile sunt exceptionale. O sa intreb pe mail cat costa. Foarte deosebit, mi-ar placea alaturi de cel gotic. Multumim pentru asa eveniment artistic! O seara frumoasa si fructuoasa!

 2. Felicitari! Sincere!
  E ceva deosebit, compozitia e ritmata, culoarea tinde spre abordarea grafica, o usoara monocromie subtila se simte sub bogatia de nuante, asa cum ati intentionat si expresivitatea personajului anamorfozat e plina de sensuri. Sincer, asteptam asa ceva. Dupa ce vindeti tabloul, sa pastrati o copie foto dupa care sa lucrati in acrlic sau ulei un tablou de mari dimensiuni. Ma inscriu, indiferent de pret! Inca odata, felicitari!

  1. Matei A, mulțumesc!
   Cred că voi pune commentul sub lucrare, prea e pofesionist și bine întocmit.Mă copleșiți! Toate lucrările de dimensiuni mici pot fi preluate, ca temă, pentru lucrări monumentale sau abordări în tehnici mai eleborate sau cel puțin mai rezistente, cum ar fi uleiul. Ar arăta bine mai mare, mă gândesc deja la o alăturare cu o altă compoziție interesantă! Vă mulțumesc!

  1. Dar este, apare fiecare in Expo online, apartine rubricii, daca stii mai multe ti-as fi recunoscatoare (pana ma anunta copyscape-ul).Multumesc!

  2. A, da, am înțeles! Acolo se măresc prin click, se derulează imaginile…dar știi, am urmărit reacțiile. Aproape nimeni nu a deschis lucrările, s-au rezumat la a comenta numai Merele și Soare și flori, care erau puse direct mari! Și acelea s-au și vândut! Ce zici!? Eu cred că nu prea merge genul slide, n-are lumea răbdare Așa,le vede clar . Oricum, prin mărire se poate copia și din galerie. Doar că sunt protejată de Legea dreptului de autor. Articolul care mi-a fost furat de la Parfum a dus la interzicerea acesului pe blogul respectiv, până când autoarea furtului a șters pagina furată! Merci de sesizare. O zi bună!

  1. Happy Birthday, dear Anya! I sent many hugs to you and Kareltje, on your blog!
   Thank you, I like that paint , you’re right: so natural colors!
   Have a nice day, hugs Kareltje! ^.^ 😛

 3. acu’ am picat şi eu din lectură
  faină iniţiativă, tabloul deosebit ca toate ale tale
  la dispoziţia mea din seara asta se potriveşte mănuşa
  zici că-i portretul stării mele, învolburare de trăiri amestecate-n neputinţe, doar gânduri

  1. CELLA, mie mi se pare altfel decat restul, e genul in care picatam in sudentie, culori naturale, 0 usoara monocromie.
   Mie imi place foarte mult iar daca-mi place mie fie ca se vinde, fie ca nu , e al meu! 😛
   Merci, mai vorbim, zi mai buna!

 4. îmi foarte place, mirela
  îmi aminteşte
  în chip bizar
  de albumul de demult
  „cei ce ne-au dat nume”
  al timişorenilor mei
  pe nume phoenix
  acolo apărea o fotografie
  cu malul sculptat a timişului
  cu chipuri, anamorfoze
  veşnicie erodată de ape
  dar nu şi de timp

  1. O sa caut pe net coperta, l-am avut dar nu-mi amintesc exact grafica. Toate albumele Phoenix aveau o grafica de coperta deosebita!
   Multumesc Lucky Motane, esti un poet frumos si norocos!

 5. 🙂 Eu te întreb mereu ce tehnică ai folosit, mi se pare interesant de ştiut; poate curiozitatea mea vine şi din aceea că bunica a pictat mult, au rămas de la ea zeci de tablouri pe la toţi nepoţii; mama a pictat de asemenea, deşi mai puţin, iar hobby-ul soţului e tot pictura.
  Ai mei sunt doar amatori, este adevărat, dar ne preocupă pictura. 🙂

  1. Da, e mister! Ai intuit bine. N-am nici macar o floare pictata fara … un pic de mister. E semnatura mea. Zi frumoasa, Gabi!

 6. sarut mainile, la ce pret este frumosul tablou? m-ar interesa pe viitor un tablou realizat cam in acelasi registru, un eventual cadou pentru cineva care este pasionat de copaci.
  numai bine, M.

  1. Bine ai venit in atelierul meu, poetule!
   La dimensiunile acestea, (50 cm pe 20 cm, e si o forma adaptata subiectului, alungita) este un pret negociabil, in jurul a 350 lei. Restul detaliilor prefer sa le dau pe mail, daca si cand va fi cazul (subiectm dimensiuni, format, RAMA, transport, etc).Te referi la tehnica si stil, mod de abordare, am intuit corect, nu-i asa? Stilul e diferit de ceea ce am expus in Galerie pana acum, dar nu e diferit de pictura si grafica prezentata in cele aproximativ 20 de expozitii personale.
   Multumesc frumos!

 7. Interesanta tehnica ta. Chiar ma intrebam cum l-ai facut.De fapt ai adunat mai multe tehnici si ai creat niste efecte „speciale”. Frumos!
  Astept expozitia Enyei.

  1. Da, sunt tehnici combinate. Scheletul compoziției e grafică manuală și pensulă, apoi se suprapun alte tehnici, care combină schița de la care pornesc. Mai folosesc și site pentru imprimeu. E complicat, dar evit uleiul pentru că e toxic și momentan nu am atelier, nu-mi permit și birou și atelier. Vara, atelierul meu se mută pe balcon și atunci voi putea lucra și în ulei. Apropo, tu lucrezi pe hârtie, sau pe tableta grafică?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus