Împlinim 7 ani de povești parfumate, haideți să mai scriem una!

Cum am reușit să menținem ÎMPREUNĂ (deviza blogului meu) Povestea Parfumată?! După 7 ani de la prima poveste, care se vor împlini în 27 februarie, constat că această zestre culturală (nu poate nimeni să conteste acest lucru și cred că oricare dintre cei care au scris sau vor continua să scrie povești parfumate, ar putea să reunească propriile scrieri într-o carte plină de miresme și întâmplări desprinse din viață) dorește să-și îmbogățească mireasma. Să continue, așadar! La 7 ani de la prima poveste parfumată, membrii Clubului condeierilor, care au luat o pauză binemeritată, sunt invitați să participe la ediția aniversară, care va fi în 3 Martie, ca să avem timp să ne și citim între noi, data aceasta fiind într-o sâmbătă.
Avem o temă frumoasă: Semnătura mea parfumată (sau o temă la alegere, cum doriți).
Vă aștept cu drag!Ella,  Elina,  LiliLilianaLăcrămioaraVavalyAna-VeronicaAdrianaSimonaNinaDanaElly WeissDiana OffenbachIrina BekSuzana,Alexandra AliTinaAlexandra, iar dacă am uitat pe cineva îl rog să mă tragă de mânecă și să-mi reamintească. Dacă dorește cineva să se alăture Condeierilor, dacă e pasionat de scris și admiră cel puțin un parfum, e invitatul/invitații meu de onoare. Doar să scrie aici sau să trimită un mesaj.
Mă bucur acum de un dar de suflet, o creație de excepție dăruită în avans pentru mine, cea născută în zodia unor Sirene cărora li se mai spune și Pești, o amploare olfactivă de nedescris în cuvinte, pe care nu are importanță că ai iubit-o cândva și ai reîntâlnit-o, că o întâlnești prima oară sau că o redescoperi…Important este să știi să iubești acest parfum absolut fantastic.

Foto de Mirela Pete după propriul parfum

Și pentru că discuțiile prietenoase, înteligente, pline de umor și voie bună s-au purtat pe facebook, iată-le aici, pe post de comentarii!
href=”https://mirelapete.dexign.ro/wp-content/uploads/2018/02/blog1.jpg”>

Dacă unele se repetă, nu vă supărați, că vă cunosc! Zi bună și frumoasă!

Articole create 907

6 comentarii la „Împlinim 7 ani de povești parfumate, haideți să mai scriem una!

  1. Ai,ai,ai ce bucurie mi-ai facut!
    Nu cunosc parfumul dar trebuie sa-l admir într-o parfumerie sic de aici de la mine!
    Ma bucur ca reluam povestea, chiar daca a fost cu pauza mai mare! 😀
    Pupici si … sa ne parfumam din condei! ♥

    1. Mă bucur și eu de bucuria ta, de a mea, dar și de a prietenilor de pe facebook, unde am lansat postarea direct pe pagină, iar reacțiile au fost dintre cele mai minunate! 🙂
      Dar până atunci, mai avem câteva postări cu flori și culori, Ella dragă! 🙂

  2. Hello dear Mirela!
    The translation is not good.
    Is your blogs birthday or yours?
    Happy Birthday!🎈🎂
    The perfume is very beautiful!
    Have a lovely day!
    Dimi…

    1. Thank you, Dimi, it’s a story on my blog birthday, not mine! It is 7 years since a group of friends write on their blogs a story about the perfume every week! I am the ”instigator” and host of this beautiful fragrant story! The bloggers writes the story and then enters on the table (chart) on my blog. 🙂
      Have a nice day! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus