Mereu am spus că 20 Iunie e cea mai frumoasă zi din an, poate și pentru că e cea mai luminoasă, întinsă  în scânteierea soarelui darnic, senină și daurită de rozul trandafirilor ce înfloresc înmiresmând aerul până în miez de catifelată noapte, vrăjită de teii care-și revarsă magia până în dimineața verii ce dă să intre-n calendare și roșie precum gustul zeiesc al cireșelor care niciodată nu-s mai apetisante decât acum. E ziua ta, draga mea fiică, o zi a Frumuseții, e ziua în care acum 19 ani am avut cea mai mare bucurie ce poate exista și de atunci pe tine te iubesc cel mai puternic și te voi iubi cu toate celulele și fibrele sufletului, ale inimii și ale ființei mele de mamă, aici și dincolo de orice zare și senin și stea și mare și sori și univers! Cât voi trăi și-n toate altele vieți ce mi se vor da, te voi iubi pentru că iubirea de tine, Enya mea, nu cunoaște limite și noi două nu cunoaștem limitări.

La mulți ani frumoși, cu sănătate și succese, Enya mea dragă!

La mulți ani frumoși, minunați, strălucitori și reușiți, scumpa mea fiică! Să fii curajoasă, să îndrăznești, să treci peste uși, porți, bariere și limitări! Talentul să nu-ți fie povară, chiar dacă-i uriaș, ci dulce veghe, să te bucuri clipă de clipă că-l ai, pentru a-l prelucra deștept și a-ți bucura sufletul cu el, dar și pentru a-i ferici pe cei care te vor admira, așa cum mulți o fac deja. Frumusețea, bunătatea, inteligența și harul tău să-ți fie drum superb în viață și să te facă extrem de fericită! Iar tu să-i faci și pe alții fericiți cu harul și minunata ta ființă, iubirea mea!
Și în vara aceasta să câștigi TOT, să treci cu foarte bine toate examenele, care sunt începutul a ceea ce urmează, ce-ai ales cu drag și-ai muncit cu bucuria tinerei dăruite. BAFTĂ!!!!!
Frumoasa mea fiică, să fii fericită și iubită! La mulți ani superbi!
Cu dragoste imensă, Mami <3

Pofta buna! :*

Trandafiri cu mare drag! La multi ani frumosi!

18 Responses so far.

 1. avatar Gabi says:

  La multi ani si tot binele din lume alaturi de voi ii urez Enyei!Succes in tot ce face, bafta la examene!

 2. avatar Dana says:

  La mulți ani frumoși cu împliniri, Enyei! Să-i fie calea presărată cu împliniri, recunoașterea tuturor meritelor, bucuria și lumina talentului său să-i lumineze viața! 🙂
  Să vă bucurați de tot ceea ce vă aduce viața în dar! 🙂

 3. avatar Ella says:

  Draga Enya,
  Felicitaaari! Iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta, sa fii ferma in legatura cu deciziile luate si sa nu permiti nimanui sa te abata de la idealurile tale. La multi ani!
  Va pup, fete dragi!

  https://www.youtube.com/watch?v=SVHxyEpEyPc

 4. avatar Veturia says:

  Am citit cu sufletul plin si cu lacrimi pe gene cele mai frumoase cuvinte scrise de o mama fiicei ei…
  La multi ani fericiti Enyei la inceput de drum care sper sa fie foarte lung si foarte fericit! Bafta mai departe la examene!
  La multi ani si mamei ei, care a nascut si crescut asa o fiica frumoasa si talentata!

  • avatar Mirela says:

   Vă mulțumesc din suflet, dragă doamnă Veturia Colceriu, cu atât mai mult cu cât știu că sunteți o mamă minunată a celor doi băieți pe care-i aveți și o bunică asemenea! 🙂
   Așa să fie pentru scumpa mea Enya, un drum lung și fericit, presărat cu iubire și minunate reușite! 😛
   Vă mulțumesc și pentru urările adresate mie și vă urez la fel, sănătate și bucurii!

 5. avatar Adriana says:

  Eu sunt convinsă ca Enya va izbândi în tot ce va face. E nascuta sa straluceasca, sa uimeasca si sa bucure lumea cu frumusetea sa, cu talentul, cu tot ce i-a devenit cunoaștere. Educatia pe care i-ati dat-o se va simți in tot ce face. Enya e puternica și anul acesta va fi doar începutul succeselor. La multi ani, fetei voastre minunate! La multi ani, voua, celor care ati daruit lumii bucurie prin ființa sa! Aniversare frumoasa!

  • avatar Mirela says:

   Dragă Adriana, să te audă Dumnezeu și așa să fie! 🙂
   Ceea ce-mi doresc eu cel mai mult este să fie ea mulțumită, iubitîă și fericită. 😛
   Poate că este, dar e impenetrabilă și nu-mi spune nimic, abia aflu ce-a mai făcut din succesele ei! 😉
   Mulțumesc din suflet, ești minunată, ca de obicei! 🙂

 6. avatar Mala says:

  Ce-i doresc fiicei mele, ii doresc si Enyei! La multi ani!!!!! <3

 7. avatar Suzana says:

  La Multi Ani,Enya, plini de bucuria implinirilor!
  Bafta la examene! Si succese pe drumul tau frumos!

  Mirela, draga, sa aveti o vara pe cinste, asa cum vi-o doriti!
  Cu drag!

 8. avatar Alex says:

  Ce aniversare frumoasă! La mulți ani fiicei voastre, dragă Mirela! Să fie sănătoasă, fericită și întru toate împlinită, alături de părinții ei dragi! 🙂

 9. avatar elly weiss says:

  La multi ani!
  Fericire, sanatate, bucurii si impliniri ii doresc Enyei, draga Mirela! Imbratisari! <3 🙂

Leave a Reply