Punguța cu doi bani, un nou spectacol de teatru la Cluj-Napoca

Punguța cu doi bani , un spectacol organizat de Cortina Events și jucat la Cluj-Napoca de Teatrul de Nord din Satu Mare.Să nu uitați de spectacol! Duminică, 22 ianuarie, la ora 17, la Casa de Cultură a Studenților! Cu toată familia!
Cortina Events, ‎Punguța cu doi bani – un spectacol pentru întreaga familie. Afișul este făcut de artista ilustratoare Mirela Pete și www.dexign.ro
Bilete de aici:  https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003831/Punguta-cu-doi-bani

afis
Afiș de Mirela Pete

Iată ce ne spune Cortina Events: „Punguţa cu doi bani” este o adaptare după povestea nemuritoare scrisă de Ion Creangă, fiind un spectacol de teatru cu multă muzică şi umor.  La invitaţia noastră, actorii Teatrului de Nord Satu Mare v-au mai încântat de-a lungul timpului cu spectacole ca „Mica Sirenă, „Frumoasa şi Bestia” şi „Micul Prinţ”.
Pentru că împreună putem fi şi mai buni, dorim să continuăm si în anul 2017, dorinţa noastră de a aduce mai multe zâmbete nu doar copiilor care se bucură de spectacol ci şi celor care nu au această sansă. Astfel, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta „ARTA de a dărui”, iar valoarea lor, va fi integral donată, Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie care ajută copiii afectaţi de sărăcie, prin centrele lor comunitare.

Prețul unui bilet este între 29 lei si 39 lei, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil.

Biletele sunt disponibile la standul de bilete din Iulius Mall, Agentia Teatrală, online prin site-ul biletmaster.ro.
Începand cu luna ianuarie, si la Casa de Cultura a Studenților.
Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste între 4 şi 10 ani.
Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Cortina Events — ”Am primit și afișul spectacolului. Mulțumim Mirela Pete pentru mândrul cocoș!”

 Vă aşteptăm cu drag!!!

 

Articole create 906

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus