la multi aniE cea mai frumoasă zi din an, e 20 Iunie, o zi a bucuriei, binecuvântată și însorită, pentru că este ziua ta, frumoasa, ambițioasa, buna și talentata  noastră fiică!
Azi împlinești 17 ani, superbă vârstă! Enya mea, ai crescut armonios și minunat, dar tot fetița noastră ești și vei fi, indiferent de numărul de ani primăvăratici, care vin ca o ploaie de soare și flori peste ființa ta binecuvântată.
E cea mai frumoasă zi din an, e 20 Iunie și e ziua ta! Sfaturi ți-am tot dat, așa că pentru azi nu avem decât mulțumiri, draga mea! Mulțumim că ne înveți să fim cea mai bună versiune a noastră, lecție pe care o primim zilnic și tindem, astfel, către o treaptă superioară. Devenim mai buni și nu există ceva mai minunat. La mulți ani frumoși și fericiți!

La mulți ani cu sănătate, reușite, împliniri și bucurii la tot pasul! Să pui pasiune în tot ceea ce faci și să faci numai ceea ce simți că te pasionează, că e bine pentru tine și cei dragi. Să respecți ca să fii respectată și să iubești pentru a fi iubită! Îți mulțumim pentru toate zâmbetele, cuvintele istețe, bucuriile pe care ni le faci tu nouă, părinților tăi, dar și celorlalți oameni! Da, și pentru asta, dar și pentru strădaniile tale, zecile de premii obținute la școală, la concursurile de specialitate și pentru Premiul I obținut la învățătură acum, la terminarea clasei a X-a. Te felicităm și știi că-ți suntem mereu alături.
La mulți ani frumoși, draga noastră, să fii mereu o persoană inteligentă, determinată și talentată! La mulți ani frumoși, sănătate de fier, dârzenie de oțel și cuvânt de catifea, șanse și noroc, reușite și izbânzi! Să te ocrotească zeii, să te prețuiască oamenii, să fii iubită! Să ocrotești acest pământ, care ne hrănește! Să fii mereu tu însăți, tot mai bună, mai performantă!
Cu tot dragul și din suflet, primește urări de bine și noroc din partea părinților tăi. O mie de mii de pupicuri!

Mama și tata

 

 

Trandafirii roz-albi-beige, franțuzești, numiți Bagatelle și brioșele cu trandafiri, preferatele tale! Poftă bună! 🙂

Categories: Enya Pete, Familia

23 Responses so far.

 1. avatar elly weiss says:

  La multi ani, cu multe bucurii si realizari, Enyei, Mirela draga!
  Rochita este superba.
  Va imbratisez cu drag! <3

 2. avatar Mihaela says:

  La multi ani cat mai fericiti!

 3. avatar Xaba says:

  La mulți ani fericiți! Te pupă tati! :*

 4. avatar Liliana says:

  La multi ani, frumosi si gloriosi! Sa fii mereu o bucurie pentru parintii tai! O zi minunata! 🙂

 5. avatar cella says:

  La mulți ani!
  Enya 🙂

 6. avatar Gabi says:

  La multi ani, Enya!Sa fii fericita, sa ai noroc, succes in tot ce faci, sanatate, tot ce-ti doresti alaturi de mama si tata, familia si prietenii tai!

  • avatar Mirela says:

   Mulțumim frumos Gabi! Ești aceeași prietenă de o calitate rară.
   Multă sănătate și fericire îți dorim și noi! 🙂

 7. avatar Maria says:

  La mulți ani cu sanatate
  ca-i mai buan decat toate
  sa fie si fericrie
  si multa iubire!
  La multi ani Enya!
  La multi ani si parintilor tai!

 8. avatar -X- says:

  Sa va bucurati impreuna de realizarile ei !
  La multi ani!

 9. avatar -X- says:

  Ti-am trimis comentarii la ultimele doua postari … dar am impresia ca au disparut in neantul virtual 🙁

  • avatar Mirela says:

   Am căutat, te rog să mă crezi, dar nu le-am găsit! Îți mulțumesc frumos, o să le mai caut. Dacă acesta a apărut înseamnă că nu blogul e vinovat. Mulțumesc -X-, apreciez!

 10. avatar Mirela says:

  Vă mulțumesc tuturor, atât prietenilor adevărați, care au lăsat urări minunate aici, cât și celor peste 100 de prieteni, care au postat urări de bine pe facebook de ziua fiicei mele și cărora le trimit înzecit numai urări de bine și sănătate! Pentru voi, cei de aici, tort cu cremă de șampanie, preferatul nostru pe timpul verii, și Champagne de La mulți ani frumoși! 🙂

 11. avatar Alex says:

  Chiar dacă am ajuns mai târziu pe aici, La mulţi ani Enyei şi din partea noastră! Să fie sănătoasă şi fericită, iar visele să i se împlinească toate. S-a făcut o domnişoară superbă! Ce bucurie mai mare pentru părinţii ei?
  Numai bine la toată familia voastră frumoasă! 🙂

  • avatar Mirela says:

   Mulțumesc frumos dragă Alex!
   Nu e târziu, am sosit noi abia de câteva zile din vacanță!
   Minunată urare!
   Transmitem urări de bine minunatei tale familii! 🙂

 12. avatar Andrei says:

  La mulţi ani fericiţi şi plini de înpliniri şi realizări! :*

Leave a Reply