La mulți și superbi ani!

La mulți ani frumoși! Debutul inteligentei zodii a Vărsătorului coincide cu ziua de naștere a lui Xaba, pe care noi, fetele familiei, dar și pikinii, am hotărât să-l sărbătorim azi cu șampania preferată, tort de ciocolată din belșug și multă, multă iubire! La mulți ani frumoși și sănătoși să ne trăiești, dragul meu! Să fii sănătos și norocos, să ai parte de reușite și viață lungă, superbă și (ceva) mai lejeră! Noian de minunății care să te bucure la tot pasul, fericire cu carul și grămezi de noroc îți doresc, cu mare drag! La mulți și superbi ani!
P.S. La mulți ani și firmei Dexign, creația ta inteligentă, performantă și strălucitoare!

Felicitări de la Enya și din partea mea.

lma csabi enya La mulți ani frumoși din partea mea!

La mulți ani frumoși!!  <3

 

 

 

Articole create 906

19 comentarii la „La mulți și superbi ani!

  1. La mulți ani ! Să vă trăiască, să fie sănătos și să aveți împreună toți trei (+pikinii și cine mai vreți voi !) numai împliniri și bucurii !
    Petrecere minunată !

  2. Mulțumesc frumos draga mea, mereu mă uimești, mereu ești parcă alta și totuși aceeași minunată!La mulți ani să trăim împreună, s-o iubim și ocrotim pe cea mai scumpă ființă Enya noastră și să fim mereu o familie fericită! 🙂

  3. La Multi Ani ! … si sa va bucurati impreuna de tot ce va ofera viata, chiar daca uneori nu ofera prea mult iar alteori ofera atat de mult incat se atenueaza capacitatea de a cantari in mod corect toate sansele oferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus