Cartea Junglei – spectacol original, afiș de Mirela Pete

Cortina Events:”Si iata surpriza de care va povesteam. Spectacolul de teatru pentru copii, „Cartea Junglei”, pus in scena de actorii Teatrului Ion Creanga Bucuresti.O incantare pentru cei mici, si o bucurie pentru cei mari, care inca iubesc povestile.” 

”Când am ales să dramatizez Cartea junglei, am ştiut că pornesc pe un drum dificil, lansându-mă într-o confruntare periculoasă cu celebritatea povestirilor scrise de Rudyard Kipling. Cred că acest spectacol reuşeşte să se desprindă de trena renumelui internaţional al poveştii, impunându-şi propria sa lume şi atmosferă, şi asigurându-şi un destin propriu. Deopotrivă celor mici şi adulţilor le recomand să se lase purtaţi de aventurile micului prinţ al junglei care, pe parcursul ”drumului său iniţiatic”, descoperă adevăruri fundamentale despre viaţă. Este un spectacol, în egală măsură, hazliu şi serios, pe care îl recomand tuturor acelora care mai cred în forţa tămăduitoare a iubirii şi prieteniei.” (Octavian Jighirgiu, regizor)

Teatrul Ion Creangă Bucuresti prezintă, la Casa de Cultură a Studenților Cluj,

spectacolul ”Cartea Junglei”

Afișul este realizat de Mirela Pete

10649543_366995576787191_7244655735511004925_n

Impresii ale unor parinti care au vazut spectacolul pe scena din Bucuresti:
„O adevarata explozie de energie si culoare. De departe, cel mai bun spectacol de teatru pentru copii vizionat pana in prezent. Extrem de vesel, alert, colorat. Cartea Junglei este o piesa ce trebuie vizionata. O recomand cu toata increderea. Noi vom mai reveni cu siguranta.”
„Alex a fost atat de incantat incat, atunci cand a ajuns acasa, a zis ca vrea si el costum ca a lui Mowgli!”
„Actorii sunt extraordinari: canta, danseaza, vibreaza, se transpun in pielea animalelor junglei. Costumele sunt de vis. Decorurile sunt foarte frumoase, scenariul respecta ideea initiala, dar are si o tenta speciala, originala, regia e minunata. Totul ne-a facut, pe mine si pe fiica mea, sa stam „cu gura cascata”, cu ochii mari, cu sufletul deschis si zambitor, am aplaudat, am ras, am dansat (cat puteam pe scaune), recomand tuturor iubitorilor de frumos.”

(sursa www.teatrulioncreanga.ro)

–––––
Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, duminica, 26 octombrie, de la ora 11 si respectiv 18.

Durata 1h si 30 min
Bilete disponibile la agentia de bilete a Casei de Cultura si online pewww.biletmaster.ro

Articole create 906

8 comentarii la „Cartea Junglei – spectacol original, afiș de Mirela Pete

  1. Splendid afişul! Nici nu mai trebuie altă reclamă cărţii, fiindcă aşa cum arată copiii îşi vor trage părinţii de mânecă să-i ducă să vadă pe Mowgli!
    Cea mai cunoscută lucrare a pictorului Toulouse Lautrec este tot un afiş: celebrul afiş de la Mouline Rouge , neschimbat nici în ziua de azi. De ce nu i-ai egala performanţa? Mult succes, talent există berechet şi văd că deja drumul îţi este deschis!

    1. Auraș, numai eu știu cât de greu este să ”lupți” cu Disney, deoarece pesonajele sale sunt adânc întipărite în mintea și inima celor care i-au îndrăgit pe Mowgli, Baloo, etc. Cu atât mai mare a fost provocarea, am desenat personaje diferite.
      Mulțumesc frumos, sper să fie un zbor înalt! 🙂

  2. Si cand te gandesti ca destui mari pictori au primit provocarea de a desena afise pentru diverse spectacole sau costume de scena 🙂 … ma gandesc la artistii rusi si francezi in primul rand.

    In afisul tau animalele apar extrem de prietenoase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus