Dexign web design

Siteurile web create de Dexign sunt construite pe principiile fundamentale ale ergonomiei şi arhitecturii informaţionale. Comportamentul firesc şi amical față de publicul fiecărei companii, care înseamnă clienții actuali și viitori, se bazează pe aceste principii. Pe siteurile web, brandul înseamnă interacţiune. Dexign a creat site-uri excelente pentru branduri cărora le-a structurat întreaga identitate vizuală, dar și pentru branduri aflate în reconstrucție, trecând cu succes prin procesul de rebranding, site-ul ajutând întotdeauna promovarea și interacțiunea dintre client și brand.

Sublime Home Health Care Centre este un centru de asistență de sănătate și îngrijire pentru persoanele în vârstă, din Dubai. Sublime cultivă grija pentru mamele în vârstă și părinții bătrâni, pentru cei care au nevoie de sprijin suplimentar, confort fizic și psihic și un mediu în care să se simtă în siguranță.

Pentru realizarea website-ului, Dexign a luat în considerare principiile fundamentale ale Sublime: grija pentru părinți, îngrijirea persoanelor în vârstă, asistență în general. Cald și familiar, site-ul prezintă imagini menite să consolideze încrederea clienților în valorile acestei instituții și a angajaților săi. Pentru a sublinia acest concept de grijă și atenție asupra celor care nu mai pot face asta singuri, am căutat imagini sugestive, prietenoase, culori calde, optimiste, atrăgătoare și texte explicite. Clientul nostru a fost foarte mulțumit, serviciile centrului Sublime fiind tot mai căutate, iar instituția devenind una de încredere.

VEZI SITEUL

 

 

webdesign-sublime

 

Red Solutions își propune să devină o marcă recunoscută la nivel internațional, lider în soluții de securitate a sectorului de integrare originar din Orientul Mijlociu, sinonim cu calitatea și leadership-ul. Red Solutions este una din cele mai respectate și extinse companii de securitate din regiunea Orientului Mijlociu, cu peste 17.000 de angajați, extinsă ca infrastructură și control în Emirates Group, Emiratele Arabe Unite și Kuweit. Red Solutions  proiectează și implementează sisteme sofisticate de management de securitate și servicii post-vânzare și asistență în regiune.

Dexign a fost solicitat să realizeze website-ul companiei Red Solutions. Pornind de la profilul și angajamentele acestei importante companii de management de securitate, servicii post-vânzare și asistență în regiune, am căutat acele simboluri care să sugereze principiile brandului solicitant și am găsit soluții eficace, acceptate cu entuziasm de client și devenite emblematice pentru brand. Imaginile și textele se succed cu repeziciunea știrilor de larg interes, actualizate cu ușurință și reflectând realitățile zilei infiferent de domeniu, ceea ce face ca brandul să aibă un plus de credibilitate și prestanță.

Vezi siteul

 

webdesign-redsolutions

Getasms ™ este o platformă gratuită pentru trimiterea de SMS-uri, simplu, sigur și amical. Este potrivit atât pentru persoane fizice, cât și pentru profesioniștii care folosesc SMS-uri de marketing mobil.

Dexign a realizat designul de site pentru Getasms, parte a grupului Agenceweb, din Elvetia, în deplină armonie cu cerințele acestui brand modern, activ, aflat într-o continuă mișcare. Un site care trebuia să fie ușor de folosit pentru căutări și folosință zilnică, plăcut, ca propriul telefon mobil, ales în funcție de preferințele clienților, clar și la obiect. Așa că am căutat ca designul site-ului să fie familiar, iar utilizatorii să vină cu ușurință și cu impresia că ajung la o întâlnire cu prietenii sau clienții cărora le trimit SMS-uri.

VEZI SITEUL

 

 

webdesign-getasms

Aici mai multe: Dexign web design

Articole create 906

5 comentarii la „Dexign web design

  1. Toate cele 3 site-uri imi plac fiindca sunt atragatoare si prietenoase. Cu o mentiune speciala totusi pentru cel de-al doilea, care imi pare iesit complet din tipare, prezentand mobilitate, adaptabilitate, originalitate. Eu, sincer, n-am mai vazut un astfel de site. Arata minunat, asa schimbator, in metamorfoza perpetua. 🙂
    Succes pe mai departe, draga Mirela!

    1. Dragă Elly, ai prins esența, ești grozavă! O spun cu admirație. 😉
      Te pup, să ai o zi reușită! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus