5 comentarii la „Noutăți Dexign

  1. Nu stiam ca faci din astea..De fapt nu stiam mai multe din cele pe care le faci cand nu parfumezi. Imi place mult logo 2, are ceva sobru si ceva jucaus. Si niste caractere care ma atrag.

    1. Dana, soțul meu e fondatorul acestei Agenții de design de branding. Dexign e opera lui, el e senior designer, director de creație și administrator. E șeful meu, eu fiind copywriter, ilustrator și designer. Un subaltern ascultător, dar el e extrem de capabil, practic face tot. Din această profesiune trăim și ne merge bine. Mulțumesc frumos pentru aprecieri! Te pup, o zi bună! 🙂

  2. Bine te regasesc, Mirela! 🙂
    Din nou am fost plecata si am avut si alte probleme de rezolvat.
    Dar, in sfarsit, sunt pe aici, prin zona. Desi foarte obosita.

    Imi plac mult ambele logo-uri. Imi plac de fapt logo-urile. Imi plac explicatiile despre ce sta in spatele conceperii fiecaruia dintre ele, adica ideea care a condus la imaginea prezentata aici. Culorile si combinatiile folosite sunt foarte frumoase, m-au impresionat in mod foarte placut. Ma bucur ca aveti clienti din toata lumea. Si va felicit! Am convingerea ca aceste frumoase logo-uri vor atrage si alti clienti.
    Iti doresc o zi cat mai placuta! Te imbratisez! 🙂

    1. Acum am ajuns și eu acasă, Elly dragă! Nu trebuie să te scuzi, suntem ocupați și asta-i foarte bine, e viață! 🙂
      Sunt flatată că-ți plac explicațiile, deoarece acela e aportul meu exclusiv la site-ul firmei nostre. Toate textele există și pe http://www.dexign.ro, explicând fiecare creație marca Dexign, de la logo la auditul de brand și site-ul web sau alte etape din procesul de branding.
      La fel, o zi cât mai bună. Multe îmbrățișări! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus