Cărți cu Iepurilă

V-am promis că voi prezenta cele două cărți cu Iepurilă, care sunt cărți de colorat ilustrate de mine și pe care le găsiți pe site-ul editurii Maxim Bit, aici, dar și la librării, chioșcuri, târguri de carte pentru copii. Sunt la prețuri foarte accesibile, așa cum trebuie să fie o carte pentru copii. Vă prezint coperta și câteva desene din interior, foarte, foarte puțin, pentru că vă las să descoperiți singuri cărțile. Una din ele are și abțibilduri cu desenele din interior, care se pot folosi la decorarea ouălor de Paști.  Sper să vă placă. Aici, la editura Maxim Bit, puteți cumpăra online carțile mele cu iepurași.

 

carte iepuras 08

imagini iepurasi

 

 

 

Articole create 906

36 de comentarii la „Cărți cu Iepurilă

    1. Minnie, acum sunt arătate câteva desene în plus, iar iepurașul uneia din cărți e mai clar aici, plus detaliile despre ce conțin cărțile.
      Duminică frumoasă! 🙂

  1. Admirabil ai desenat! Sunt atât de frumoşi că-ţi vine să-i decupezi şi să sufli peste ei ca să le dai viaţă şi să te joci cu ei ! Cum să nu se vândă asemenea frumuseţi? Bravo Mirela! Şi tu le ţineai ascunse în loc să le aduci să vadă lumea cât eşti de talentată!

    1. Am niște ași în mânecă, de fapt în lucru, dar acolo totul e tabu până la lansarea oficială în librării. Și mai avem și noi două multe de arătat, dar tot numai după lansarea oficială. Mulțumesc mult draga mea, ești aceeași minunată prietenă! 🙂

    1. Dacă îți dorești, sper din suflet să ai! Și cărți pentru nepoții tăi vor fi aici, păstrate anume! 🙂
      Pentru o duminica colorata cu bleu-azur si auriu solar, un clip capodoperă, care sper că o să-ți amintească de vacanțele caraibiene!

    1. E cea mai mare răsplată, asta cu iubirea prichindeilor! 😛
      Pup și eu și trimit urări de foarte bine! 🙂

    1. Copiilor le plac așa, stilul meu e mai pastelat, ca să fiu sinceră. Dar copii le preferă viu colorate! Mulțumesc Anastasia! 🙂

  2. Pe langa cheful de colorat, care sigur o sa treaca asa cum a venit, mie mi-a venit dorinta de a avea niste iepurasi din aia de pe abtibilduri, pentru ouale de Pasti. Precis ca asta n-o sa-mi treaca pana cand nu voi gasi cartea cu abtibilduri !

    1. Zina, să știi că încă n-am primit nici eu cărțile promise, că ți-aș fi trimis una, special pentru abțibilduri!
      Sper să le primesc până la Paști! 🙂

  3. Am ajuns tare tarziu, Mirela… Am niste zile grele… 🙁
    Desene foarte frumoase, jucause si pline de culoare, asa cum au nevoie copiii.
    Mi-am dat seama deja de data trecuta ca sunt frumoase. Imi mentin parerea, desigur. 🙂
    Daca as mai fi copil…cu siguranta le-as colora 🙂 Imi amintesc ca imi placeau foarte, foarte mult cartile de colorat.
    Sa ai o zi frumoasa maine, draga Mirela! 🙂

  4. Ce frumoase sunt! M-as apuca eu sa colorez asa ceva, caci tare-mi mai placea in copilarie. Sa mai creasca micuta mea si sper sa ii placa si ei coloratul. Pana atunci, ma gandesc sa-i cumpar carticelele, sa le avem pregatite.
    O zi frumoasa, Mirela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus