Când mi-a transmis Pandhoraa tema propusă de ea pentru povestea noastră parfumată, mi-a venit instantaneu în minte gândul că n-am niciun membru al familiei care să dețină ochi căprui, toți fiind posesori de iriși  albaștri-verzi, gri, verzi-gri sau chiar turcoaz…Nici prieteni cu ochi căprui nu prea am, ba chiar și verișorii mei au ochi albaștri sau verzi! Și totuși, sondajele arată că ochii căprui sunt cel mai des întâlniți în zona temperată și mediteraneană, ori eu n-am locuit niciodată în țările nordice, unde incidența privirilor de gheață albastră e mult mai mare. M-am gândit că această cantitate deloc neglijabilă din ființa noastră, numită ”suflet”, are multe de spus  și l-am tras de un colțișor sensibil, ca să-mi aducă aminte de o privire extraordinar de blândă, catifelată, ca a unei căprioare. Pe care, fără excepție, o asociez cu bunul gust. Cu talentul, originalitatea, cu filmul bun. Cu o siluetă fragilă și o viață pusă în slujba artei cinemtografice și-a binelui. Cu moda și cu un parfum bun. Și cu bucuria peliculei în care brunul cald al ochilor săi frumoși și expresivi se simte și dacă filmul este alb-negru. Da, e Audrey Hepburn , care mi-a rămas în suflet încă de la prima întâlnire cu privirea-i caldă și eleganța-i desăvârșită.
Enya mea a desenat-o după o fotografie din filmul Mic dejun la Tiffany, în semn de omagiu pentru aspectul său ireproșabil.

Audrey Hapburn, desen de Enya Pete

Cum să n-o țin minte din Sabrina, din Vacanță la Roma, unde, alături de Gregory Peck, a avut un succes imens, fiind câștigătoare a Premiului Oscar pentru cea mai bună actriță și trecând cu rapiditate  în celebrul Mic dejun la Tiffany , iar apoi în My Fair Lady, Șarada sau Cum să furi un milion?!  Audrey este un model de frumusețe calmă și eleganță princiară, considerată azi una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile. Cât despre rochia neagră creată de Hubert de Givenchy pentru  filmul Mic dejun la Tiffany, se spune că e cea mai elegantă rochie purtată într-un film și a fost vândută  cu 462.000 Lire sterline,  cel mai mare preț plătit pentru o rochie dintr-un film.

Audrey Hepburn-Mic dejun la Tiffany, rochia de Givenchy

Prietenia dintre Audrey Hepburn și Hubert de Givenchy a fost una de durată, apropiată și sinceră. Au colaborat excelent, ea fiind modelul ideal pentru un designer provenit din lumea nobilă a Franței. Aici, ascendența nobilă  a celor doi se atingea: mama lui Audrey,  Ella van Heemstra, era baroneasă. Hubert de Givenchy făcea parte dintr-o veche familie nobilă franceză și creațiile sale poartă amprenta lucrului perfect făcut, rar, de lux, simplu dar scump, artistocratic.

Audrey și Givenchy

E greu să ne imaginăm că în adolescență , Audrey, refugiată cu mama sa la Londra în timpul războiului, plecând din Belgia natală, a suferit de foame, de anemie, de plămâni și malnutriție…Dar filmul a purtat-o într-o lume de basm, permițând ochilor căprui să surâdă peste timp, să danseze, să cânte și să încânte generații întregi de cinefili. Și pentru că Givenchy a  semnat garderoba vedetei în mai multe producții cinematografice, era necesar să-i creeze și un  parfum.  Dar nu orice parfum! Unul numai și numai pentru ea, muza, modelul preferat, prietena intimă și actrița favorită. Și atunci i-a oferit parfumul Le De, în anul 1957, iar apoi un minunat floral aldehidic pe care l-a purtat exclusiv Audrey. Ea și numai ea! Iar în momentul în care Casa Givenchy a hotărât să-l ofere femeilor din lumea întreagă, Audrey a exclamat: ” L`Interdit !” Iar parfumul s-a numit, de atunci încoace, L`Interdit de Givenchy, oferit și celorlalte doamne și domnișoare abia în 1964, după o campanie publicitară făcută de Audrey Hepburn însăși, care a  pozat superb pentru acest parfum femin și … interzis.

Să vedem ce mireasmă poate avea parfumul unor ochi căprui. În primul rând, L`Interdit de Givenchy  e extraordinar de pudrat.  Nasul din spatele acestui parfum este Francis Fabron, care a sugerat ca notele de top să fie aldehidele,alături de flori albe și  mandarine, bergamote dar și fragi, iar notele de mijloc să aducă pudră din belșug de pe minunații iriși, violete, narcise, orris, iasomie, ylang-ylang, mărgăritar și trandafiri. Baza e solidă, creată din aroma caldă a lemnului de santal, tămâie, mosc, benzoe, vetiver și boabe de tonka. Un parfum pudrat, poate mai potrivit unei doamne, decât tinerelor domnișoare, dar creat special pentru Audrey, căreia i se potrivea ca o mănușă.

 

Audrey în rochie Givenchy, Sabrina

 

Se spune că atracția dintre Hubert și Audrey era mai presus de banalul amor, depășind chiar și o prietenie trainică. Era ceva mai mult, era…”interzis muritorilor de rând”,  o devoțiune reciprocă între  creatorul de frumos și muza sa, încă de la filmul Sabrina, în care Audrey a strălucit purtându-i creațiile. Pentru că Audrey nu era atunci chiar ceea ce publicul aștepta de la o divă, neavând forme evidente, fiind considerată prea slabă pentru moda anilor 60,  neavând acel sex appeal al stelelor de pe firmamentul hollywood-ian, care debordau de forme generoase. Dar Hubert a știut să-i pună în valoare frumusețea feței, atât prin prin machiaj și coafură, cât mai ales prin expresia de puritate și căldură, prin accentuarea privirii sale de căprioară. Iar fragilitatea trupului, prin haine de o rară eleganță. Și a strălucit ca un giuvaer.

 

 

Audrey et Givenchy…

 

Audrey Hepburn-o privire peste timp…superbă!

 

După aproape 40 de ani de la apariția oficială a parfumului L`Interdit  , Casa Givenchy a lansat parfumul Very Irrésistible de Givenchy, specificând că este creat în memoria primelor legături dintre modă și film, implicit a celebrei Audrey, folosind pentru Campania publicitară noul model la casei, actrița Liv Tyler. Conține 5 soiuri de trandafiri din cei mai parfumați : Centifolia Rose, Peony Rose, Fantasia Rose, Passion Rose, Emotion Rose, alături de verbină și anason stelat. Irezistibil parfum! Briliant, seducător și captivant.

 

Un video cu Givenchy și muza sa, Audrey!

Dragi prieteni, vă rog  să atașați, în momentul publicării, un link care aduce direct la povestea mea, unde este tabelul și să vă înscrieți în tabel. Asta pentru că au existat povești care nu au fost înscrise în tabel, nefiind specificat articolul-mamă, ca să mă exprim mai haios! Mulțumesc! Și nu uitați, duminica viitoare avem tema Miros de must, parfum de vin, temă de sezon, aleasă de mine, după care o rog pe Ochii Verzi să aleagă o temă, urmând ca, după o altă temă aleasă de mine, să se pregătească Silving, peste trei săptămâni. Aleg eu din nou, apoi Minnie, și tot așa, până când fiecare va alege câte o temă. Mult succes și să ne citim sănătoși!

Pandhoraa,CARMEN,AnaVeronicaDiana-KundaliniSilving Daurel,Elly,Gabi,Lolita,Lili,Minnie,Ochii Verzi,Sara,Zina,Vania.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.


( Collection closed )
Link tool by Inlinkz

 

43 Responses so far.

 1. avatar Daurel says:

  Frumos si…instructiv.
  Multumesc.

  • avatar mirela says:

   Daurel, ca fin observator și cititor, eu aș dori să rămâi în clubul nostru parfumat. Cei care nu mai scriu, dar au scris o vreme și rămân cititori, pot fi membri de onoare ai Clubului Poveștii Parfumate.
   Sper să accepți! 🙂

 2. avatar Silving says:

  Ah,eu aveam perioade în copilarie cand visam sa fi fost o bruneta cu ochi albastri sau verzi,decat banalii ochi caprui.Aveam o colega frumoasa cu ochi albastri.Acum nu mai dau importanta.Aici pare exotic :)) Dar tocmai de asta,la inceput,cand am citit ce tema e,primul impuls a fost sa zic ca n-am inspiratie aici,e prea banal.Si totusi,tot atunci mi-a venit si inspiratia,nu degeaba imi savurez cateva patratele de ciocolata amara in fiecare seara.
  Imi place cum ai scris,foarte mult.Si despre cine ai scris.Asa e,n-a fost Audrey o frumusete voluptoasă,dar a fost asa o caprioara frumoasa si zvelta,cum zici.
  Si aveau ceva filmele ei,de te faceau sa te uiti.
  Duminica parfumata!

  • avatar mirela says:

   Eu am visat atât de asiduu să am părul negru încât mi l-am vopsit la 15 ani, împreună cu o colegă! Pe vremea aceea era culmea curajului…Noroc că era vacanța de vară, așa că am așteptat să crească și am tot scurtat, până și-a revenit la șatenul natural!
   A, da, și ciocolata amară are ochi căprui! 😉
   Toate filmele ei îmi plac!
   Duminică înmiresmată! 🙂

 3. avatar CARMEN says:

  poate ca gresesc – în sensul ca au mai fost articole foarte bune, dar gasesc ca povestea ta de astazi este cea mai reusita din toate povestile parfumate pe care le-ai scris pâna acum! Rânduri delicat scrise, împletite cu date exacte, cu note biografice, fotografii, desene… un articol care pe mine m-a încântat peste masura! Mi-e tare drag – poate pentru ca si eu sunt fan Audrey Hepbrun, l-am citit de doua ori si nu ma mai satur 🙂 îl mai citesc o data, chit ca este miezul noptii :)) Felicitari Mirela! 🙂

  • avatar mirela says:

   Mă bucur mult că îți place articolul și Audrey! Sunt mare fan…Dar știi, l-am scris cu gândul să-l public și într-o revistă, s-ar putea chiar să-l trimit în cadrul unui concurs. Am mai avut articole care au participat la concursuri și au fost publicate în Avantaje. Asta înainte de-a avea blog. Poate de aceea ai impresia că e mai reușit, sau chiar este, că eu nu-mi dau seama. Aș fi vrut să fie un pic mai complex. Dar poate așa, aerisit, împletit cu date și imagini, cum atât de frumos te-ai exprimat, e mai atrăgător.
   Mulțumesc Carmen, se pare că dacă sunt mai obosită mă concentrez mai bine! 😉
   Te pup, o seară …o noapte liniștită și o duminică frumoasă! 🙂

 4. avatar pandhoraa says:

  superb,superb articolul scris de tine Mirela…are atat de multa caldura…
  admiratia cu care ai scris despre Audrey Hepburn este mai mult decat meritata…ai adus un adevarat elogiu minunatilor ei ochi caprui care,cu adevarat o personalizeaza…
  desenul Enyei este pur si simplu perfect,parfumurile descrise de tine o adevarata inacantare…
  ca si Carmen,o sa revin ca sa mai parcurg o data articolul…
  este deosebit,felicitari!

  • avatar mirela says:

   Văd că e târziu în noapte, dar nu mă las pradă lui Morfeu, ca să savurez scrierile voastre inspirate și deosebite! O temă ce părea atât de inabordabilă a devenit o încântare și un punct de atracție, ceea ce dovedește că avem un Club de nădejde!
   Mulțumesc pentru aprecieri, pe mine Enya m-a uimit când mi-a adus dintr-una din mapele ei acest frumos desen făcut acum vreun an și ceva, auzindu-mă vorbind despre Audrey și povestea parfumată! Abia am așteptat să-l atașez aici, ca pe ceva de preț. Și Audrey merită toată considerația, dar și Monsieur Givenchy!
   Mulțumirea mea constă în faptul că te-au bucurat rândurile mele și imaginile. O duminică frumoasă, dragă Pandhoraa! 🙂

 5. avatar Vero says:

  Frumos şi interesant, multe lucruri pe care nu le ştiam.

 6. avatar Zina says:

  Cândva, utilizând numărul de aur al anticilor, număr drag și lui Leonardo da Vinci, computeriștii au alcătuit, o mască, un portret-robot al celei mai frumoase femei din lume și al celui mai frumos bărbat. Cine au fost cei care au corespuns cel mai bine portretului robot ? Audrey Hepburn și respectiv Kevin Kostner !

  • avatar mirela says:

   Da, chiar am citit despre asta. La un moment dat parcă Sophia Loren era modelul ideal, apoi a fost detronată de Audrey! Kevin, hm, nu e genul meu, dar dacă spune computerul, ce mai pot face! Duminică frumoasă, Zina dragă! 🙂

 7. avatar Melly says:

  Un articol deosebit impletind intre notele florar-fructate povestea unei prietenii deosebite dintre un artist si muza lui.
  Pentru Audrey Hepburn am o adevarata veneratie si indraznesc sa iti propun sa o urmaresti intr-un rol dramatic in The nun’s story. Un film biografic dupa viata unei calugarite belgiene, Marie Louise Habets.
  E un film mai putin cunoscut, dar care pentru Audrey a insemnat foarte mult, a fost piatra de temelie a viitoarelor ei actiuni umanitare. Poate vei gasi timp sa il vezi: filmehd.net/the-nuns-story-1959-filme-subtitrate
  Duminica placuta!

  • avatar mirela says:

   Melly dragă, nu numai că l-am văzut de mai multe ori, dar îl am pe DVD! E un film între filme, emoționant și perfect jucat. Un film despre devoțiune, dăruire și dragoste, nu-i așa?! Nu l-am amintit deoarece m-am axata pe filmele pentru care Givenchy a proiectat costumele, dar e teribil, l-aș revedea oricând. Cred că îl știu pe de rost! 😉
   Știu și că Audrey a fost ambasadoare UNICEF, dar de asemenea, nu am considerat necesar să scriu asta aici, și totuși, eu simt că se subînțelege că o cunosc foarte bine. Cel puțin așa sper.
   Duminică frumoasă!
   Sper să nu te superi că am anulat o parte din linkul tău, deoarece ducea catre o mulțime de reclame, de care cu siguranță nu știai. Dar pun un trailer curat:

 8. avatar OchiiVerzi says:

  Una din cele mai frumoase actrite ce au existat vreodata. Pacat insa ca nu s-a inteles niciodata ca fiecare are felul lui de a se face placut, remarcat, dorit si Audrey a aratat ca acest lucru este posibil. Nu era suficient de perfecta? Si ce daca? Cine nu o cunoaste? Cred ca toti au auzit de ea si ii stiu chipul. Mi-a placut foarte mult scurta poveste ce ai prezentat. O zi frumoasa iti doresc!

  • avatar mirela says:

   A, astăzi se merge pe stilul natural, poți fi lungă și slabă sau mică și durdulie, dacă un manager, cu o bună o campania publicitară, vrea să te facă vedetă, se poate! Alte vremuri. Eu spun că acea barieră artificială impusă de Hollywood (care i-a cerut lui Ingrid Bergman să…slăbească, de exemplu!), a ajutat-o să se împrietenească cu Hubert, care și pe patul de moarte, ea fiind bolnavă grav la 60 de ani, a venit să o țină de mâna ei mică și subțire. Foștii soți nu, doar el și cei trei copii ai lui Audrey…
   Să ai o duminică de vis! 🙂

 9. […] Poveste Parfumată între bloggeri, ideea Mirelei  Pete. Parfumul ochilor căprui,tema de această […]

 10. […] Theodora Marinescu, Manole, Mirela Pete, Gabi, Adrian Voicu, Aura […]

 11. avatar Minnie says:

  ce coincidenta Mirele sa scriem amandoua despre Givenchy dar despre alte parfumuri ale lor si desigur despre alte personaje…..
  Iti doresc o duminica plina de soare!

  • avatar mirela says:

   Am citit și comentat la trista ta poveste…Păcat, Amarige e un parfum al mireselor fericite, de obicei! Dar așa e viața și prietena ta ales cum a vrut.
   O duminică frumoasă! 🙂

 12. avatar Melly says:

  Buna Mirela,
  Chiar nu stiam ca link-ul e cu probleme. Scuze!
  Multumesc pentru trailer! Sper sa trezeasca interesul si sa-l vizioneze cat mai multe persoane!
  Nu m-am gandit nici o clipa ca nu stii anumite detalii din viata lui Audrey, mi-am dat seama ca nu era momentul sa le detaliezi aici, insa, vazand cat de mult iti place Audrey, m-am gandit sa-ti propun spre vizionare acest film mai putin cunoscut al ei.
  Iti doresc toate cele bune!

 13. avatar SARA says:

  Interesant, foarte interesant parfumul ochilor lui Audrey Hepburn. Îmi place mult și desenul Enyei… 🙂 O felicit din tot sufletul!
  Vă doresc o duminică plină de parfum de ochi frumoși! 🙂

 14. avatar lili3d says:

  Ce frumos ai descris povestea unei priviri de ochi căprui!…

 15. […] inițiată de Mirela, unde vă puteți […]

 16. avatar Cristi says:

  Audrey Hepburn, o actrita foarte frumoasa si de mare valoare… Desenul este foarte reusit. 🙂

  • avatar mirela says:

   Așa este, o valoroasă actriță și un om deosebit! Mulțumesc, e proaspăt ca frumoasa din fotografie. Duminică frumoasă! 🙂

 17. […] parfumata initiata de Mirela a revenit dupa o scurta vacanta.Tema de astazi, “Parfumul ochilor căprui” a fost […]

 18. avatar g1b2i3 says:

  Frumoasa a fost aceasta femeie.Frumoasa, gingasa si atat de freminina.imi place desenul Enyei, vad ca e talentata si la portrete.
  Ochi caprui am in familie datorita barbatului meu.Din partea familiei in care m-am nascut, doar ochi albastri si verzi avem.
  Mirela, am si eu o poveste parfumata, iti las link-ul aici.
  http://g1b2i3.wordpress.com/2012/09/23/parfumul-ochilor-caprui-si-muzica/

  Iti doresc o seara linistita si parfumata!

  • avatar mirela says:

   Da, Enya face portrete foarte bune după model viu, în atelier, acesta e așa, o joacă după o fotografie, dar foarte reușit este!
   Am citit sonetul și m-am delectat cu fotografiile alese, sunt minunate toate. Deci aveți ochi căprui, nu duceți lipsă! 😉
   O seară frumoasă și o săptămână și mai și, îți doresc cu drag! 🙂

 19. avatar elly weiss says:

  Buna seara, Mirela!
  Printr-o minune am reusit sa particip. Sunt extraordinar de obosita, nu stiu cum voi face fata la ceea ce am de facut in continuare 🙂 Sper sa reusesc.
  Foarte frumoasa povestea ta de azi. Mi-am adus aminte ca, in copilarie, cand am vazut My Fair Lady, am ramas atat de impresionata incat am cantat zile in sir, pe oriunde ma aflam, melodii din film. Abia dupa activa ani am aflat ca vocea ii apartinea lui Julie Andrews dar, ceea ce vreau sa subliniez e ca Audrey Hepburn a fost un personaj atat de reusit incat nici nu mi-am dat seama de acel lucru. La interpretarea cantecelor ma refer. Apoi am vazut si Vacanta la Roma, care, la fel, m-a fermecat, si Sabrina, si Micul dejun…si cel in care a jucat un rol de femeie oarba si Sarada…si a tot ce s-a putut vedea. In toate, Audrey a stralucit si ai dreptate sa fii atat de entuziasmata de o zeita a ecranului asa cum a fost ea.
  Superb ne-ai povestit totul 🙂
  O seara minunata sa ai!

  • avatar mirela says:

   Bună seara Elly, îmi pare rău că ești atât de prinsă, dar știu cum e, de aceea vom mai lua uneori câte o scurtă pauză și cu povestea, că așa nu răzbim. Poate muncești mult prea mult, iar dacă odată nu ai timp pentru poveste sau comentarii, ne spui și te ”lăsăm” să-ți iei o vacanță, fie și de o săptămână.
   Da, My fair Lady e magnific, dublat cu vocea de aur a lui Julie, dar jucat cu talent de fragila Audrey, care te cucerește pe loc! Și mie mi-a plăcut, era difuzat cândva în preajma sărbătorilor de iarnă și miroasea a nuci și fursecuri, totul învăluit în muzica aceea de vis, care-mi dădea aripi Și era feeric! 🙂
   O seară calmă și cu relaxare îți doresc! 🙂

 20. avatar Diana says:

  Portretul realizat de Enya e foarte-foarte reusit! Talentul se mosteneste, da?! 🙂 E un sentiment deosebit sa detii o lucrare facuta “de mana ta” dupa chipul unei femei frumoase. O femeie fina, in adevaratul sens al cuvantului. Mi-a placut foarte mult actrita – imi place si acum 🙂 Am vazut toate filmele pe care le-ai mentionat aici – multumesc ca mi-ai reamintit – insa nu mai tin minte amanunte… Filmele “de demult” au ceva ce azi nu mai vedem… Un fel de… puritate (daca-mi permiti exprimarea) Uneori urmaresc pe TCM cate un film vechi si ma simt relaxata, chiar si la filmele “de actiune” – unele scene chiar ma amuza, ca mod de realizare, dar filmul nu-si pierde farmecul…

  Sa scriu despre povestea ta? Ce sa scriu? E un adevarat omagiu… Din ceea ce scriau “ziarele timpului” toate femeile erau fermecate de ea, o imitau in toate cele… iar barbatii erau – mai mult sau mai putin – indragostiti. Iar la anii celei de a 3-a tinereti, desi bolnava, nu i-a uitat pe cei care aveau mai multa nevoie de ajutor… Cineva a spus ca un om frumos trebuie sa fie generos, bun cu toti ceilalti pentru ca Natura a fost generoasa cu el! Audrey s-a dovedit si frumoasa si generoasa.

  O poveste minunata ai scris, Mirela. Intr-un mod… interesant, randurile despre Audrey imi amintesc frumosii ani ai adolescentei! 🙂

  Viata fericita alturi de cei dragi si succese in toate cele! Si spor la lucru!

  • avatar mirela says:

   Dragă Diana, l-am postat și pe facebook și a adunat o mulțime de like-uri, dar din acelea pozitive, date de oameni serioși, nu așa, cerute! Multe și sincere, a plăcut cu adevărat desenul și cred că a fost chiar inspirată Enya mea s-o deseneze pe minunata Audrey! 🙂
   Cu cea mai mare plăcere Diana și să știi că mi-e dor de fimele ei mereu, de aceea le revăd fără să mă plictisesc, de câte ori am ocazia, sau am timp. Sunt așa cum, spui, filme adevărate! O femeie frumoasă și generoasă! 🙂
   Mulțumesc frumos, Diana! 🙂 Ție, înzecit urări de bine! 🙂

 21. avatar Lolita says:

  Buna Mirela!
  Imi place nespus articolul tau despre parfum de ochi caprui si despre o actrita atat de delicata, de sensibila si de o frumusete naturala, care a incantat si fermecat generatii de cinefili. Recunosc ca si eu sunt fana a acelor ochi caprui deosebiti si fiind si purtatoare a aceeasi culori imi pare si mai rau ca nu am reusit sa particip la aceasta poveste. Din motive de conexiune la internet si schimbare a firmei furnizoare nu am luat startul la aceasta poveste. Sincera sa fiu as fi vrut sa scriu si eu ceva, desi acum imi pare cam greu…
  Am ramas sub influenta celor scrise de tine si deja sunt acolo in perioada in care a trait Audrey, invaluita in parfumuri fine si inconjurata de domni eleganti si stilati si… bineinteles, joc si in filme. :***
  Felicitari, draga Mirela! Trimit ganduri senine si imbratisari generoase la Cluj! 😉

  • avatar mirela says:

   Cu câtă întârziere îți răspund, dar draga mea Lolita, abia acum am văzut comentariile. Lipsa de timp își spune, iată, cuvântul.
   Eram sigură că ești fan Audrey, deoarece cunosc aplecarea ta evidentă către frumos și sensibil. Știu cum e cu lipsa de timp, dar ochii tăi căprui sigur au zărit un subiect pe care tu l-ai fi tratat cu seriozitatea și estetica obișnuite ție. Lasă, data viitoare! 😉
   O zi minunată, Lolita! 🙂

 22. avatar vienela says:

  Citesc povestile voastre si ma minunez de imaginatia bogata pe care o aveti, de dragostea cu care scrieti despre oameni, despre parfumuri, despre viata.
  Descrierea acestei actrite atat de indragite ti-a reusit perfect, m-ai facut sa o vad cu alti ochi(tot caprui) si sa o admir mai mult decat pana acum.

  • avatar mirela says:

   Vienela…și nici măcar nu a fost chiar biografic articolul, am selectat doar imaginile și întâmplările aflate în reală concordanță cu parfumul prezentat. Dar o personalitate ca a ei se face remarcată chiar dacă postezi o singură fotografie, părerea mea. Deci ochi căprui! Mulțumesc, eu aș fi chiar onorată să participi din când în când!

 23. avatar strongval says:

  tinzi spre perfectiune
  modul in care ai introdus in ecuatia parfumului si ”temperatura” ochilor ..chiar se face d’un postulat! 😉

  • avatar mirela says:

   Strongval, e prea deodată, e prea demult și e prea mult, cred. Dar tind în mod firesc, ca orice artist. În artele vizuale…Să fie și-n condei?! Nu m-am gândit la asta.
   Țin la părerea ta și știi, nu-i așa?! 😉

Leave a Reply