Aplauze pentru Meryl Streep. Un zâmbet pentru The Artist

Câştigătorii premiilor OSCAR 2012au fost anunţaţi azi noapte, în cadrul galei care a avut loc la Centrul Hollywood & Highland. Marele câştigător este filmul „The Artist”, de Michel Hazanavicius, care a luat Oscarul pentru cel mai bun film, cea mai bună regie, cel mai bun actor în rol principal şi cea mai bună coloană sonoră originală. Marele său rival, „Hugo”, l-a depăşit la numărul de premii, dar nu şi la importanţa lor. Pelicula lui Martin Scorsese şi-a adjudecat trofeele pentru cea mai bună imagine, cele mai bune efecte speciale, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet şi cea mai bună scenografie.

CEL MAI BUN FILM – „THE ARTIST”

Tom Cruise a anunţat cel mai important premiu al serii. Producătorul Thomas Langmann a prezentat mulţumirile sale adânci, în timp ce simpaticul căţel Uggie şi-a făcut şi el intrarea în scenă. Regizorul Michel Hazanavicius a adăugat că mulţumirile lui sunt îndreptate către trei oameni: „Billy Wilder, Billy Wilder şi Billy Wilder”.  Jean Dujardin („The Artist”) a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal.

CEA MAI BUNĂ ACTRIŢĂ ÎNTR-UN ROL PRINCIPAL – Meryl Streep

Meryl Streep este la a 17-a nominalizare şi la al treilea premiu Oscar. În timpul discursului, le-a declarat celor prezenţi că este conştientă că este ultima statuetă aurie pe care o primeşte. Le-a muţumit prietenilor vechi şi noi şi adăugat că lucrul care contează cel mai mult pentru ea este prietenia.

 

 

Sursa AICI, unde puteți citi mai departe. Eu am mizat atât pe Meryl Streep, cât și pe  The Artist.

Voi veni cu completări personale într-un articol viitor. Meryl e actrița mea preferată. O felicit! 🙂

Vania, Aurora,CARMEN,Daurel,Carmen Amza,Doru,Florentina,Gabi,Coolnewz, Gabriela Elena,Karma police,Lili,Lolita,Rokssana,Vero,Sara,Vania,Alice,Dana,Cella,Theodora,Tury,Pandhoraa,Zina,Zinnaida,Aliceee,Pandhora, Tury.

Articole create 906

29 de comentarii la „Aplauze pentru Meryl Streep. Un zâmbet pentru The Artist

  1. Mizam pe doamna Streep si iata ca a castigat. Dar este vreun film jucat de ea, pentru care sa nu merite un Oscar? Eu zic ca nu. Felicitari!

    1. A scris parcă și o carte cu Discursuri pentru Oscar, în care sunt toate cele nerostite la decernarea pemiilor! Pentru că fost nominalizată an de an, dar luase numai două premii. O iubesc și o felicit! 🙂

  2. Mi-ar placea sa vad si eu The artist. Cred ca iese un pic din tiparele a ce s-a mai fabricat in ultima vreme in materie de filme. O intoarcere in timp ar fi tare binevenita. Cat despre Mery Streep….no comment!

    1. Are un parfum de epocă rar și bun, te transpune și îți crează o stare aparte, așa cum numai arta de calitate o face! Despre Meryl, cum spuneam, pecăciuni! 🙂

  3. atît de MARE ACTRIŢĂ e Meryl S. că ar trebui inventat un premiu doar al ei
    îmi amintesc, şi rîd, cît de antipatică-mi era că primul film în care am văzut-o hă, hă, hăăăttt a fost Kramer vs. Kramer
    am văzut The Iron Lady şi nici măcar n-am observat ‘acţiunea’ ci doar pe EA

    la oscaruri nu mă mai uit de mult… bătrînă şi bolnavă îmi dorm (şi)nopţile :)))

    1. At trebui. Eu ii inventez un premiul al Veneratiei fata de ea. Si e putin…e tot ce pot face: s-o admir, iubesc, sa-i multumesc.
      Ma crezi ca m-am uitat doar in speranta c-o sa vad luand premiul? Si a meritat. Spectacolul in sine nu ma mai atrage….Oi fi imbatranit…
      La fel cu filmul, filmul acela e EA. 🙂

    1. Cristi, chiar vrei să-ți mărturisesc că s-ar putea sa fie filmul meu preferat? Sau macar în Top 5…Este fenomenală, o zeiță. Și în alte filme, în Vânătorul de cerbi, Casa spiritelor, Iubita locotentului francez, A Cry in the Dark, Alegerea Sophiei (și aici mă opresc puțin!), altele și da, Despărțirea de Africa. Iar acum Iron Lady! 🙂

  4. Am auzit la stiri si am vazut secvente din filme.
    Pe Meryl Streep o stiu din multe filme, intotdeauna mi-a placut, iar rolul Femeii de fier imi aduce aminte ca Margaret Thatcher e bolnava de Alzheimer.
    O saptamana mai buna, Mirela.

  5. nu am putut urmari la tv anul acesta, decernarea Oscarurilor, dar ma bucur foarte mult pentru Meryl Streep! filmul l-am vazut si îl joaca rolul execent! mi-a parut rau pentru Pina, ca a ramas doar cu nominalizarea!
    O seara faina Mirela draga!

    1. M-am bucurat de parca as fi castigat eu, si am si castigat, ca e preferata mea! 🙂
      Lasa, eu m-am uitat numai pentru a o vedea pe Meryl, stiam!
      Sper ca esti bine! O seara cu sanatate si odihna, draga mea! 🙂

  6. Meryl Streep este cameleonica…am vazut atat de multe personalitati intruchipate de ea…de la „Kramer contra Kramer” am inceput sa am o slabiciune pentru ea…si am ramas cu aceeasi slabiciune…
    ma bucur pentru reusita ei 🙂

  7. Felicitări tuturor celor premianţi OSCAR, dar în primul rând românilor noştri
    Petru Pop şi Radu Corlan, a căror invenţie a fost onorată cu un Oscar pentru tehnologie, premiu decernat înainte de premiile Oscar 2012 pentru realizări artistice şi prezentată pe ecranul centrului Hollywood and Highland, în cadrul celei de-a 84-e ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film. Pe ecran, a fost prezentat şi un fragment din ceremonia de premiere. Invenţia lor , Seria Phantom (Phantom V12, Phantom HD, Phantom HD GOLD, Phantom 65, Phantom Flex etc.) constituie cea mai performantă aparatură digitală high speed din lume, capabilă să surprindă până la un milion de cadre pe secundă şi este folosită acum de producătorii din Cetatea Filmului. Respect şi laudă românilor inventatori.

    1. Ai dreptate, Aurora! Am aflat cu bucurie vestea si ma bucur ca reusim asa ceva, e o mare performanta!
      Respect şi laudă românilor inventatori. 🙂

  8. O ador pe Meryl Streep și sunt încântată de al treilea Oscar pentru ea. Dar ce sărăcie la vedetele bărbați… Nici Brad Pitt, nici George Clooney nu mi s-au părut a fi de Oscar, pe ceilalți doi nici nu i-am reținut, iar câștigătorul a avut noroc cu ciudățenia filmului alb-negru și mut. Altfel, nu se sție…
    Sunt mândră de românii noștri, dar nu am auzit mai nimic despre ei pe la știri, nu i-am întâlnit nici prin știrile scrise. Ehei, ia să fi fost ei niște fete dezbrăcate…

    1. Draga Zina, e firesc și chiar îndreptățit să dăm Cezarului ce-i al Cezarului!
      Eu m-am uitat la prgram cu emoție și numai pentru a vedea dacă…și a fost! A fost și este Meryl! O felicit și o admir fără limite.
      Nici eu n-am fost foarte încântată de prestația actorilor amintiți de tine și cred că au avut și roluri mai bune…Clar ca filmul The Artist a dus și la câștigarea Oscarului pentru Dujardin. Să vedem cum va evolua, eu îi dau șanse.
      Așa. așa, să fi fost niște siliconate…ce s-ar mai fi povestit! Laudă românilor premiați! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus