Scrisori parfumate

Una din urările mele preferate este:”Îți doresc să primești și felicitări clasice, în plic, scrise de mână, pe hârtie!” Iar amicii mei zâmbesc și…Și mă trezesc eu primindu-le!
Dar o scrisoare? O scrisoare pe care să o găsești în cutia poștală, care e doldora doar de reclame, pliante, facturi și iar facturi…Ce sentiment vă încearcă atunci când găsiți o scrisoare într-un plic din hârtie, cu timbru poștal,  ștampilat, cu adresa expeditorului și cu un conținut clasic: una-două foi albe sau pastelate, un scris de mână, care a înșirat acolo cuvinte și fraze numai pentru voi, cu atenție și cu suflet. A, da, și cu stiloul sau pixul, cu un scris propriu fiecărei persoane, care spune atât de mult în câteva cuvinte… Of, ce minunat și cât de rar! Recent am primit o scrisoare de la prietena mea, Aurora, care a spart convențiile e-mail-ului , făcându-mi frumoasa surpriză. Iar de sărbători, Gabi My Heart a fost cea care m-a uimit cu o sensibilă felicitare, trimisă prin poștă și găsită cu emoție în cutia poștală, unde erau zeci, dar majoritatea trimise de la partenerii de afaceri. Tot e bine că au folosit poșta și plicul. Le mulțumesc prietenelor mele!

Scrisori iubite

de George Topârceanu

Scrisori păstrate de demult…
În liniștită zi cu soare,
Cu fruntea-n mâini mă plec s-ascult
Tăcerea voastră vorbitoare.
Ce fericit eram odată,
Și cât sunt de ostenit
De drum…
Dar ea,
Pe unde-o fi acum?
Ce s-a făcut frumoasa fată?…

……………………………

Scrisori…Le țineam legate cu panglici subțiri de mătase, în mape elegante sau în plicuri mai mari, strecurate în sertarele de jos ale bibilotecii camerei mele. Erau pe categorii: colegi, verișori, prietene, un prieten, primul…care îmi scria una pe zi! O bună prietenă din copilărie, Mioara, îmi scria pe foi bleu sau roz deschis, cu un mic desen imprimat în dreapta sus, a foii, cu o scriitură elegantă, litere frumos rotunjite și cu grijă pentru detalii. Alergam într-un suflet să le decshid, știind că voi găsi toată prietenia noastră de copile fără griji, acolo…Minunata mea lume părăsită odată cu revenirea în orașul natal, adică în Cluj, la 10 ani…Plicul mirosea a hârtie de calitate, iar conținutul avea parfumul tipic al camerei sale de zână:  păpuși, cărți, parfum de flori din ghivece albe sau roz, dar și parfum de violete dintr-o sticluță cu aspect de cristal mov. Nu-i așa , Mioara, că-ți amintești cât de romantice și pline de miez erau tăcutele noastre vorbe din scrisori?! Cât de repede au trecut cei mai frumoși ani! Adina. Roșcată, înaltă, cu ochi inteligenți și ten alb, buna mea prietenă Adina îmi scria cu cel mai frumos scris de mână pe care l-am văzut vreodată. Parfumul vag de cafea invadează amintirea mea de adolescentă care împărțea secrete cu emancipata Adina. Draga de ea…ce-o mai fi făcând!? Delia…Fire dârză, puternică, inteligentă și frumoasă, a  fost cea mai bună prietenă din adolescența mea de clujeancă ușor sofisticată și plină de ambiții. Faptul că locuiam vizavi nu ne-a împiedicat să ținem o corespondență plină de umor și schimburi intelgente de replici, atunci când verile ne purtau departe , la mare, la munte, în alte locuri frumoase, depărtarea fiind un impuls pentru a ne așterne gândurile și dorurile pe hârtia de scrisori. Parfumul scrisorilor dragii mele Delia era clar și fără echivoc de fum de țigară!

Bunica… Mi-a scris de câteva ori. Odată pentru a mă felicita de ziua mea, la 14 ani, dragă și scumpă mie scrisoare! Altă dată, pentru a-mi mulțumi că-i scrisesem. Îi scriam săptămânal, când nu aveam timp să dăm o fugă acolo. Altă dată, pentru a-mi ura succes la examenul de Bac, pe care l-am luat cu o notă aproape de cea maximă. Miroseau a aluat de cozonaci cu nucă și a busuioc, pentru că mapa cu plicuri albe și cuminți a bunicii era într-un sertar cu batiste și basmale, așa că era imposibil să nu găsești acolo și busuioc aromat. Îmi sunt atât de dragi!

Mama. Mi-a scris de câteva ori, când era plecată la București cu Doctoratele: scurt, al obiect, un pic lacrimogen, cum e firea ei de stomatolog cu talent la pictură și desen. Parfumul era Coco de Chanel și cabinet stomatologic! Atât de tare miroaseu a cabinet, încât aveam un gol în stomac la plomba care urma să-mi fie aplicată la revenire ei acasă.
Monica. Nu, să scrie ea dacă vrea și să scrie despre ale mele scrisori trimise către ea! Care sigur aveau parfum de Charlie în studenție, apoi de Chanel No 5, apoi de …dar să scrie ea.
Fratele meu. Nu, nu voi scrie fără consimțământul său. Miroseau  a cazarmă, deoarece ne-am scris doar când era „terist” în armată.
Vărul meu frumos și  haios, care îmi scria scrisori cu parfum de bancuri bune, veselie, ironie și inteligență. Și un pic de Men’s Club.
Mirela Jean-Alcindor-Jeaninne, prietena mea plecată prin căsătorie departe, în Rio. Patchouli scria pe toate scrisorile de la ea! Acum îmi telefonează și îmi trimte mailuri. Iar eu fac la fel.

Un băiat. Mi-a scris enorm, mi-a scris original și superb! Era fiul unui mare scriitor clujean și poate, dacă unii din cunoscuții mei citesc, vor știi despre cine e vorba. Nu știu dacă îi plăceam eu sau scrisul în sine, dar scria sute, nu zeci de scrisori. Plicuri lungi, excepționale, crem gălbui pastelat (cred ca mapele se numeau Doina, voi vi le amintiți)?  Hârtia era tăiată elegant, tot galben crem, o minunăție! Erau vag parfumate și  îmi amintesc că mi-am luat inima în dinți la una din întâlnirile noastre, destul de reci din cauza mea, apropiindu-mă să-l întreb cu ce le parfuma, pentru că nu mai simțisem niciodată parfumul acela perfect, care îmi provoacă și acum nostalgie și emoții. Înainte de a-l întreba, am simțit parfumul lui. Era deodorant Paris, pe care doamna soție a marelui scriitor și mama lui i-l adusese din orașul omonim și, în ciuda faptului că era un ”simplu deodorant”, se impregna peste tot. Mi-a împrumutat în primăvara aceea mai multe cărți și stăteam ca prostită adulmecându-le, atât de zeiesc miroseau. Un parfum perfect, care m-a făcut să-mi doresc să-l cunosc mai bine pe foarte popularul, de altfel, T., spre bucuria lui, evident. Vedeți, parfumul!  Dar eu m-am grăbit cam repede să cunosc un alt enigmatic…O, nu,  nu despre asta e vorba aici, ci despre parfumul scrisorilor. Atât deocamdată, ar mai fi zeci de pagini de scris și v-aș plictisi.
Parlez-Moi d’Amour de  John Galliano sau o scrisoare de dragoste semnată cu o esență frumoasă și dragă iubitorilor de parfum bun. Un parfum ca o scrisoare parfumată și recomandarea mea pentru această subtilă temă. Ambițios și romantic, plin de amor, feerie, basm și imaginație, Parlez-Moi d’Amour este și o odă a iubirii, pe note de bergamotă, ghimbir, trandafir…iasomie, mosc, patchouli, note chypre…și mult romantism a la Galliano! Parlez-Lui/Elle d’Amour…așadar.

 

Și o muzică dragă mie:

 

 LE: m-am grăbit cu tema de azi din motive de timp. Poate să rămână așa, de vineri până sâmbătă, sunteți de acord? Tema următoare se numește Parfumul unui colț de stea și e propusă de Luna Pătrată.

 

Au mai scris la tema noastra (va rog sa treceti linkurile):

1.Mirela:  Scrisori parfumate

2. Innerspace Lili:   Parfumul unei scrisori temporale

3.Cristian Gheorghe  Parfum de scrisoare

4. Pandhoraa:  Parfumul scrisorilor albastru-indigo….
„Ce emotie suava imprastie amintirile picurate cu grija aici de tine…

M-au emotionat…
Mirosul…mirosul poate fi uneori aura care inconjoara o persoana care inseamna ceva pentru noi…
Corespondenta ta cu fiul scriitorului mi-a amintit de adolescenta mea si de prietenia epistolara pe care am avut-o cu un la fel de adolescent italian…
Gasisem adresa lui in revista pentru copii Topolino…el spunea acolo ca doreste sa-si faca prieteni din intrega lume…asa ca…i-am scris…si in felul asta am inceput o corespondenta care a durat 7 ani…
Iti multumesc ca mi-ai trezit aceasta amintire…
Scrisorile de la el nu erau parfumate, dar hartia era imprimata discret cu imagini cu peisaje sau flori…eram topita dupa acele scrisori care aratau atat de diferit fata de ale noastre…”
5. Carmen: Scrisoarea, un parfum uitat?!

6. Luna Patrata :  Scrisoare…poveste parfumata

7. Daurel:  Comunicarea prin scrisori…

8. Teo Negura:  Poveste parfumata de vis (67)

9. Gabi My Heart Poveste parfumata.Scrisori, scrisori de dragoste

10. Doru Vulturești: “Tăcerea voastră vorbitoare”

11. Carmen Amza:  Scrisori parfumate de vreme

12. Max Peter Poveste parfumată – Parfumul vechilor scrisori

13. Lolita Scrisoarea, un parfum veritabil

14. Rokssana : scrisoarea lui Alexandru Vlahuţă către fiica sa

 

15. Gabriela Elena: Scrisorile-şi revendică parfumul

 

16AuroraTârziu în noapte, gândul mă poartă înapoi în timp, când cu fiorul ce străbate trupul fecioarei îndrăgostite, alergam înaintea poştaşului să-mi aducă cuvintele magice închise în plicuri albe sigilate… cu mâini tremurânde defsăceam în grabă scrisoarea şi ochii lacomi sorbeau în câteva clipe slovele-petale roşii născute floare din iubire, învăluindu-mă în parfumul dragostei…
O citeam o dată şi încă o dată… şi-o ascundeam cu grijă sub perna mea de fată, să-mi rămână în gând şi în vis. Urma răspunsul cu alte clipe de magie, când fiecare cuvânt ce se aşternea era un strop din inima mea ce bătea nebuneşte. Sărutam în taină fiecare pagină … sigilam plicul şi mâini necunoscute urmau să-mi poarte acea parte din suflet până la făt-frumos. Urmau zile de aşteptare cu emoţie şi nerăbdare.
Şi acum scriu scrisori. Cu mare drag. Mi se pare mai personal, mai cald, mai … altfel… fiindcă parfumul unei scrisori nu se compară cu nimic!

 

17. Lolita (2)Scrisori de dragoste

 

 

 

Invitati:
CARMEN

Una dintre zilele ”acelea”
MIERCUREA FĂRĂ CUVINTE Excroco-milogo-amorosso!
Miercurea fără cuvinte (38)
Am căutat iubirea…

Teo Negură.Constatare amiabila
Ilustrată oferită cu 5, dar vândută cu 900 dolari!

Principiul nondiscriminării (58)

Vis de iarnă -Poveste parfumată

miercurea fara cuvinte – 40 – amintiri
PE DRUMURI DE MUNTE de Calistrat Hogaș – 2 – De la Văratic la Săcu

I. (ubirea) E. (ori nu)*
Comparație între trecut și prezent (ep.8): Primăria orașului Vatra Dornei (II)

Ioan Usca.Recesiuneroșu și negru, un strop de albastru indolent (pr)in sclipiri de geniu

Leon Biju si Sébastien Bourdon, pictori nascuti in 2 februarie
Gabriela Elena.Înarmare până-n unghii?

Gabriela Savitsky.România, încotro?
Recesiune

colţul european – 10

Fluturi de zăpadă # 8

 

Articole create 906

65 de comentarii la „Scrisori parfumate

  1. Ce lucru frumos a ieşit din această temă! Trebuie să-ţi spun că îmi place foarte mult? O spun, dar cred că ştiai acest lucru chiar înainte de a publica articolul! 🙂
    Felicitări, Mirela, un mare LIKE!

    1. Max, am o imensă mulțumire în suflet când văd că aticolele Poveștii parfumate aduc această bucurie cititorilor. Și am o bănuială…că tu vei găsi ceva excepțional, fiind profesionist în domeniu. Mulțumesc, să ai o zi splendidă! 🙂

    1. Zina, uneori chiar îmi doresc, iar asta înseamnă că trebuie să mă reapuc să scriu și eu, nu-i așa? Mulțumesc, draga mea! 🙂

    1. Buna ziua, Dan Levant!
      Erau frumoase, fermecătoare, acum le văd și mai bine în amintire…
      Superb acest ”parfumul de vară promisă al acestui articol”.
      Te invit cu respect să participi la Povestea noastră. Dacă dorești, trebuie doar să anunți pentru a citi și noi. O zi frumoasă! 🙂

  2. he-heee … si eu mai scriam/primeam scrisori din cind in cind. E frumos, dar ce ne-am face daca ar trebui sa asteptam cu saptaminile pina sa ne ajunga cuvintul dintr-un loc intr-altul si sa se si intoarca raspunsul inapoi?

    1. Ratatouille, ar fi imposibil sa ne mai intoarcem la TRANSMITEREA INFORMATIEI PRIN SCRISORI! Dar nu ar fi imposibil sa ne mai scriem scrisori din cand in cand. Care sa contina altceva decat sctricta si imediata informatie, dar ai inteles ce tot spun eu aici! 😉

    2. Si un raspuns pentru postarea de la tine, Ratatouille, zau ca nu putem avea cu nimeni nimic in comun, suntem mult prea originali, suntem U N I C I ! Nu-i nime ca noi! :))

  3. Frumoase amintiri – scrisorile. Le aşteptam cu sufletul la gură şi mă abţineam să le deschid prea repede, ca să savurez emoţia. Când scriam o scrisoare, parcă aş fi scris o povestire, aşa simţeam . Doar că, fiecare avea o adresă exactă.
    Cred că poveştile au rămas în urmă în ceea ce priveşte ninsoarea.
    Zile pline de uimire îţi doresc!

    1. Asa este, parca scriam un roman!
      Am avut o tema de iarna, Parfumul zapezii, anul trecut. De aceea n-am reluat-o. Luna Patrata a propus tema urmatoare, apoi va propune Peter si, daca vrei, te rog propune tu tema de peste trei saptamani. As fi curioasa!
      Zile cu zapada pufoasa (stiu ca iti plac) sa ai si sa te bucure! 🙂

  4. Scrisorile tale aveau un parfum de sapun fin si luxos. Odata ti-am vazut sapunurile fine si minione in sertarul biroului furnirat, unde erau si colile albe. Imi placea ca faceai singura plicurile, asa cum confectionai si pentru martisoare. Ai facut 5 ani martisoare pentru clujeni, oare ei isi mai amintesc cat de frumosi erau flururii tai? Da, scrisorile fara nici o greseala de gramatica si pline de umor, aveu parfum de sapun luxos. Si pe unele le pastrez si acum. Multumesc!

    1. …Da, întotdeauna aveam săpunuri mici și parfumate în sertar! 😉
      Unii își amintesc, le mai au!
      Numai pentru speciali confecționam eu!
      …………….
      ……………..
      Mulțumesc pentru melodie! Weekend fain să aveți dragilor! 🙂

  5. ce emotie suava imprastie amintirile picurate cu grija aici de tine…
    m-au emotinat…
    mirosul…mirosul poate fi uneori aura care inconjoara o persoana care inseamna ceva pentru noi…
    corespondenta ta cu fiul scriitorului mi-a amintit de adolescenta mea si de prietenia epistolara pe care am avut-o cu un la fel de adolescent italian…
    gasisem adresa lui in revista pentru copii Topolino…el spunea acolo ca doreste sa-si faca prieteni din intrega lume…asa ca…i-am scris…si in felul asta am inceput o corespondenta care a durat 7 ani…
    iti multumesc ca mi-ai trezit aceasta amintire…
    scrisorile de la el nu erau parfumate dar hartia era imprimata discret cu imagini cu peisaje sau flori…eram topita dupa acele scrisori care aratau atat de diferit fata de ale noastre…

    1. Pandhoraa, n-as vrea sa crezi ca fac presiuni, (stii tu, draga mea), dar aceste randuri, pa care cu permisiunea ta le voi terce langa textul meu, dar ar trebui sa fie scrise la tine pe blog, cu titlul Parfumul scrisorilor. As fi onorata sa faci asta. Multumesc, m-au incantat randurile tale. Iti sunt recunoscatoare! 🙂

  6. Stiam ca vei scrie asa de frumos, mie mi-au da lacrimile fiind o bleaga de felul meu si-o plangacioasa, dar ma gandesc cum fug anii si raman ei in scrisori!
    dar scrisorile de la fetita ta , cum de n-ai scris despre ele? As citi cu cel mai mare drag aici asa ceva.
    Sa fii fericita ca meriti, nu uit ce faci zilnic pentru mine. Draga noastra! Frumos, scrii foarte frumos! 😛

    1. Simona, nu pot! Am cîteva zeci, din tabăra ei în Ungaria, când avea 10 ani, din camera ei…hahaha! Of! nu pot, e o iubire prea imensă, despre care nu pot să scriu, înțelegi tu, adică poți înțelege. Când văd cât de frumos crește, cât e de minunată și de talentată, de creativă, inspirată, nu pot decât să îi dau sfaturi. Semnătura ei parfumată cu miere și boboci de trandafir, când îmi desena zâne bune și flori sau pisici, când îmi scria în engleză și apoi îmi traducea în românește, e o dulceață! Acum ne scriem mailuri când e la câte o Olimpiadă sau Concurs de desene! Doamne, să-i dea Dumnezeu 100 de ani fericiți! Ai văzut, am scris și nu pot să mă dumiresc cum de-am reușit! De fapt, nu ți-am spus nimic nou. Îmbrățișări!! 😛

  7. Târziu în noapte, gândul mă poartă înapoi în timp, când cu fiorul ce străbate trupul fecioarei îndrăgostite, alergam înaintea poştaşului să-mi aducă cuvintele magice închise în plicuri albe sigilate… cu mâini tremurânde defsăceam în grabă scrisoarea şi ochii lacomi sorbeau în câteva clipe slovele-petale roşii născute floare din iubire, învăluindu-mă în parfumul dragostei…
    O citeam o dată şi încă o dată… şi-o ascundeam cu grijă sub perna mea de fată, să-mi rămână în gând şi în vis. Urma răspunsul cu alte clipe de magie, când fiecare cuvânt ce se aşternea era un strop din inima mea ce bătea nebuneşte. Sărutam în taină fiecare pagină … sigilam plicul şi mâini necunoscute urmau să-mi poarte acea parte din suflet până la făt-frumos. Urmau zile de aşteptare cu emoţie şi nerăbdare.
    Şi acum scriu scrisori. Cu mare drag. Mi se pare mai personal, mai cald, mai … altfel… fiindcă parfumul unei scrisori nu se compară cu nimic!

    1. Aurora, raspunsul meu e in articol: am publicat fragmentul de aici printre celelalte linkuti la postari, deoarece e superb si face cinste acestui sir de postari minunate! Multumesc, mii de imbratisari! 🙂

    1. Daurel, ai vazut! 😉
      Am citit, m-am amuzat! Esti un brand, gata, un logo bun si te va cunoaste o-ntreaga omenire desteapta. Multumesc!

    1. Pandhoraa, eu ma auto felicit ca am insistat! Cred ca Andrea italianul era nu doar frumos, ci si tare indragostit. Mi-a placut la nebunie! 🙂

  8. 🙂 ce v-ati grabit si astazi!

    O poveste frumoasa si parfumata despre scrisori am gasit aici la tine si parca am vazut aievea tot ce ai descris cu atâta talent! Iata o tema care ne-a provocat sa rascolim în amintiri… Minunata tema, Mirela!
    PS: ai auzit despre parfumul Claudio La Viola – Letters De Perfume ? eu stiu ca exista, dar habar n-am cum miroase sau ce compozitie are (La Viola este fost arhitect, care din 1970 s-a dedicat artei parfumului si modei vestimentare)

    Sa ai un weekend cât mai placut! pupici parfumati 🙂

    1. Carmen sa stii ca tie iti datorez chiar si faptul ca am continuat povestea parfumata! Stii ca voiam s-o abandonez fiind prea ocupata…si mai erau motive, stii tu care. Dar tu m-ai incurajat si uite cate articole frumoase si orginale se aduna la fiecare tema. Azi avem 14 postari, dar vor mai fi vreo trei. Si chiar daca un singur prieten va scrie, povestea aceasta va continua, pentru ca ea aduna la un loc OAMENI DE CALITATE! Multumesc, draga mea Carmen. Am atasat la comentul tau parfumul acestui mare arhitect, e superb! Weekend frumos sa ai! 🙂

  9. Buna, Mirela,

    Acum am intrat pe blogul tau sa vad ce mai ai nou si am vazut articolul povestii. Imi e rusine sa spun, insa am uitat cu desavarsire de faptul ca vineri/sambata trebuie sa prezint ceva frumos 🙁 As incepe acum, dar in 20 de minute trebuie sa plec la Serbarile Zapezii si nu mai am timp de loc, imi pare sincer rau ca nu pot participa.

    O zi buna iti doresc. Ciprian

  10. Dragii mei,
    Va scriu de pe telefon, chiar nu am timp acum, de aceea am publicat de ieri, dar VA MULTUMESC si imediat ce ajung intr-un loc de unde pot sa scriu mai mult va raspund fiecaruia in parte si va vizitez! O zi frumoasa tuturor cu drag! 🙂

  11. Mirelaa, m-a emotionat foarte mult povestea ta parfumata.Aveam si eu mapa cu plicuri si prieteni cu care corespondam.
    imi amintesc de prima scrisoare parfumata, mirosea a parfum de lacrimioare…
    Cele mai dragi scrisori pe care le reciteam destul de des erau de la un baiat.
    Dupa `90 am corespondat destul de mult cu o doamna din Olanda a carei adresa o aveam din pachetul primit dupa acel decembrie insangerat.
    Cum ar fi sa reincepem sa trimitem scrisori scrise de mana?Scrisori si felicitari sau vederi din locurile in care ne petrecem vacantele?
    Sa ai un weekend minunat, Mirela!

    1. O scrisoare cu parfum de lacramioare e de un romantism absolut!
      Iar cele de un baiat…Cum sa nu stiu, sunt cele mai pline de amintirea clipelor cand citeam cu sufletul la gura!
      At fi frumos sa reincepem, voi fi eu prima, iar tu imi vei raspunde! Luni o voi duce, impreuna cu stii tu ce, la posta. Mii de imbratisari! 🙂

  12. demult, scriam intr-un an zeci de scrisori. E drept, eram pe la liceu, eram in corespondenta cu cativa prieteni din tara si de afara. Apoi, dintr-o data, m-am oprit. Cred ca am crescut mare… Urata boala 🙂
    E frumoasa si generoasa tema de azi, Mirela, sunt foarte bucuros ca am putut sa particip. Sa ai un week-end ca scrisoare de dragoste!

    1. Teo, am convingerea ca scrisorile tale sunt foarte frumoase, iar cei care le-au pastrat sunt mandrii si fericiti ca le au! 😉
      E o tema care a adunat 14 prieteni dragi, urmand sa mai scre cativa. E o tema care arata ca iubim scrisorile si ne e dor de ele! Multumesc, sa ai o seara cu luna si fericire! 🙂

    1. Carmen, multumesc, sa fie! Si sa ai inzecit mai mult, iti urez cu drag!
      Te rog doar sa preiei linkurile celorlalti participanti si sa le adaugi al tine (le iei direct de aici).
      Ai scris foarte frumos, multumesc! O seara placuta! 🙂

    1. Lolita, daca tuturor le-a placut tema sunt chiar fericita, deoarece am cautat mult o tema cu adevarat irezistibila! Daca voi crea un parfum…dar nu, acesta ramane un secret! Ai scris admirabil! O seara minunata iti doresc! 🙂

  13. inca mai am un pachetel de scrisori legat cu funda, din adolescenta mea…..imi sunt dragi si le-am purtat cu mine mereu…..
    scrisorile vor fi mereu binevenite- poate vreodata vom reinvia corespondenta 🙂

    weekend de vis sa ai Mirela 🙂

    1. Si cand o vom reinvia, sper ca imi vei permite sa-ti scriu si imi vei raspunde! Imbratisari dragi, ca de la mama de fata dulce la mama de fata dulce! 🙂

  14. Jur cu mana pe inima ca, dintre toate postarile tale, de aceasta m-am indragostit, pur si simplu! Poate pentru faptul ca si eu am aceasta nostalgie a trecutului scrisorilor mele, primite sau trimise! Felicitari, Mirela, oricum s-ar numi parfumul impregnat in scrisorile tineretii noastre! 🙂

    1. Of, Gabriela, ce rau imi pare ca n-am stat pe capul tau, sa scrii si tu! Stii, inca nu e tarziu, cu atat mai mult cu cat tema iti trezeste nostalgii si frumoase aduceri aminte!
      Ma bucur ca te-ai indragostit de randurile mele, fii sigura ca si ele te iubesc. Eu m-am indragostit demult de scrisul tau si e un amor marturisit! 😉

  15. Povestea ta, Mirela, are parfumul sincerităţii, al căminului cald, al dragostei ce leagă vieţi, al scrisorilor care nu şi-au uitat menirea! 🙂
    Eram obosită, după ce am învăţat şi nu prea mă mai simţeam inspirată să scriu ceva… După ce am citit articolul tău, m-am scuturat de toate informaţiile deloc poetice 🙂 , necesare examenelor şi am aşternut pe hârtia electronică : Scrisorile-şi revendică parfumul. 😀
    http://gabryellehelen.wordpress.com/2012/02/04/scrisorile-si-revendica-parfumul/

    1. Dan, și eu sunt onorată. Cred ca vor fi rumeni, am de gând să merg cu fiica mea la patinaj! O zi cât se poate de frumoasă! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus