Parfumul poveștii parfumate

Am scris deja că în 27 februarie se împlinește un an de când povestea noastră parfumată  a debutat aici: Poveste parfumată între bloggeri. Invitație lansată de Mirela Pete, la început cu numele de ”provocare parfumată”. E o provocare, ca orice test pe care îl dăm față de noi înșine și față de ceilalți, care ne citesc.

Eu sper ca fiecare rând scris de voi – și aș vrea ca poveștile să nu fie foarte lungi, e mai bine să scriem ceva concentrat, dar frumos, însă asta hotărâți voi – să fie citite de toți membrii Clubului Poveștii parfumate, care fie va mai lăsa din componenți pe parcurs, fie va mai primi alți membri, care vin cu drag pentru a fi într-un  Club în care frumosul, prietenia și bunul simț vor fi mereu la ele acasă.

Cum am reușit să menținem ÎMPREUNĂ (deviza blogului meu) această poveste? Poate pentru că Provocarea parfumată. En Avril, Un Soir era aici când primăvara bătea la ușă, și poate pentru că  Noi cautăm în primăvară….Și sigur pentru că Parfumul Cenușăresei. Poveste parfumată între bloggeri a fost o incitantă căutare, sau poate pentru că Parfumul celei mai frumoase vacanțe era râvnit de toți când soarele încerca să bată la ușă!  Și oare nu pentru că…o Cutiuță cu minuni are fiecare în suflet sau în preajmă, sau pentru că primăvara avem  Flori de Paști. Parfum de sărbătoare! Ce minune e să găsești Parfumul prinţeselor de ieri şi de azi, iar apoi să-ți amintești de Parfumuri româneşti de caldă amintire! Sau să cauți Povestea parfumată a inimii, în timp ce culorile verii spun Poveşti parfumate ale… culorilor. Vara (I). Și când crezi că ai găsit tot, vine o nouă Poveste parfumată. Parfumul inocenţei, care te face să îți amintești și de Mon amie la Rose, despre care scrii Povestea parfumată. Mon amie la Rose cu drag și pasiune. Și poate și pentru că verdele ne-a îndemnat să scriem o  Poveste parfumată. Parfum uitat, de verde crud, despre ierburi și natura frumoasă și văratică, în timp ce afară plouă cu  Parfum de ploaie. Après l’Ondée et Angéliques Sous la Pluie. Poveste parfumată între bloggeri !  Și sigur pentru că la începerea primei zile de școală am scris despre Parfumul primei zile de şcoală. Poveste parfumată! Și știi, te-ai bucurat când ai căutat Parfumul roadelor toamnei. Poveste parfumată sau Povestea parfumată a Parfumului sufletului! Și ai fost emoționat/ă când vântul te-a chemat să-i scrii Povestea parfumată. Parfumul vântului sau Vent Vert! Și te-ai extaziat când ai descoperit o Plimbare parfumată prin pădure. Poveste parfumată între bloggeri!

Și a mai fost o  Poveste parfumată între bloggeri. Parfumul nobleţii, o temă abstractă și nobilă, sau o adevărată provocare ca  Poveste parfumată. Parfumul sincerităţii. Și romantica Luna Moon Perfume. Poveste parfumată,  sau exotica povestea a depărtării,  Miresme de departe…ca să ne fim mai aproape. Ademenitorul  Parfum al fructelor exotice. Poveste parfumată, ne-a încântat!

Au mai fost multe, unele pofticioase și tare dragi nouă,ca Aroma ceaiului tău, parfumul ceaiului meu. Poveste parfumată sau Zeiţa Ciocolată şi parfumul său. Invitaţie,  Parfumul zeiței Ciocolată! Povestea a intrat și în muzeele de artă, odată cu  Parfumul unui tablou, parfumul fiecărui tablou, am poposit pe țărmuri îndepărtate sau în grădini cu Parfumul mirodeniilor,  Poveste parfumată. Ne-am pregătit de Crăciun  cu Sărbători înstelate.Nuit de Noël de Caron, am sărbătorit Anul nou cu Povestea parfumată la început de an,  Parfumuri din copilărie (poveste parfumată), iar muntele ne-a ademenit cu Muntele parfumat ! Ne-am băut împreună cafeaua cu Parfumul cafelei și un drag La mulți ani, am avut Vise parfumate, parfumuri visate (poveste parfumată), am scris Scrisori parfumate! Am visat la  Parfumul unui colț de stea (poveste parfumată)!

Am făcut avanpremiera  Parfumului Poveștii Parfumate. Sau când povestea împlinește un an, am compus  Parfumul unui poem. Les Fleurs du Mal, iar azi sărbătorim împreună un an de Poveste parfumată! La mulți ani! 🙂

Imaginea e provizorie. Va fi un banner mult mai sintetic, care va conduce aici , de unde fiecare poate să ia codul pentru a-l posta pe propriul blog, iar linkul către fiecare va fi aici, la mine, cu ocazia fiecărei povești parfumate.

povestea parfumata

Au  scris la aceasta tema:

Mirela Parfumul poveștii parfumate
CARMEN Parfumul povestilor parfumate
Florentina Povestea povestii parfumate
Daurel Parfumul modelelor de viata
Lili Parfum de poveste

Doru Punerea genunchiului in pietre
Vanessa Poveste Parfumata

Sara Parfumul povestii parfumate
Lolita Povestea povestilor parfumate la multi ani
Dictatura justiției Parfumul povestii parfumate
Pandhoraa Parfumul povestilor parfumate
Aurora  Povestea poveştilor parfumate
Vero Tangentand parfumul povestii parfumate
Gabi Poveste-parfumata-parfumul-povestii-parfumate
Rokssana http://rokssana.wordpress.com/2012/02/27/parfumul-povestii-parfumate/

Clubul Povestea Parfumată

 

 

Tema de săptămâna viitoare tema va fi aleasă de către Lili3D.

Vă voi anunța din timp atât tema, cât și alegătorul următor.

 

 

Aurora,CARMEN,Daurel,Carmen Amza,Doru,Florentina,Gabi, Gabriela Elena,Karma police,Lili,Lolita,Rokssana,Vero,Sara,Vania,Alice,Dana,Cella,Theodora,Tury,Zina,Zinnaida,Aliceee,Pandhoraa.

Articole create 906

55 de comentarii la „Parfumul poveștii parfumate

    1. Carmen,
      Stiu ca tu vizitezi toti membrii Clubului, citesti toate povestile si lasi gandul tau sincer acolo, unde omul se straduieste si face lucruri minunate pentru bucuria lui personala dar si a celorlalti! Aprecieri si imbratisari!

  1. Buna dimineata! am trecut sa preiau frumoasa emblema a Clubului, pe care o voi atasa cu placere la postarea Povestii Parfumate – editia de sarbatoare.
    Fie ca toate întâlnirile noastre parfumate, sa fie si în acest an un motiv de bucurie!
    Sa ai o zi minunata!

    1. Deocamdata e doar o emblema, dar va fi un banner frumos si de mare design, doar sunt in tema aici! Te pup, cu tot dragul Carmen! 🙂

  2. Draga mra Mirela, iarta.mi confuzia, dar poti sa.mi spui despre ce ar trebui sa scriu azi? Care e tema exact? Sunt cam confuza ca ieri am citit ceva despre un munte parfumat iar azi citesc despre parfumul povestii parfumate. Care e tema de fapt?
    Scuza.ma pt deranj, dar… :((
    Multumesc ,

    1. Vanessa, deoarece mi-a facut bucuria apartenentei la Club de curand, te voi ruga sa scrii despre Parfumul tau prefeart si crezi despre el. Cu timpul vei gasi adevarata substanta a clubului nostru, adica povesti mnunate si prieteni buni si demni! Te astept cu povestea! Cu drag! 🙂

    1. Odata cu venirea ta printre membrii si prietenii povestii parfumate, am avut bucuria sa ma intalnesc saptamanal sau mai des cu cinstea, onoarea si talentul, deoarece te caracterizeaza aceste calitati. Si nu numai! 🙂

  3. Parfumul acestei povesti e unul al priteniei, si fericit este cel care se poate bucura de prietenia ta.
    Eu ma bucur zilnic si stiu ce inseamna asta.

    1. Monica, si tu! Cine se aseamana se aduna , si vad ca acest proberb are aplicatie mai mult decat oricand acum si aici!
      Mi-ar placea sa ai blog si sa scrii si tu, asa cum ai facut-o de vreo doua ori la mine, la comentarii. 😉

  4. Draga Mirela, felicitari !,
    Citesc cu mare placere povestile parfumate !
    Fac un tur aproape zilnic al povestilor surori si ma simt foarte bine !
    Multumesc, Mirela, pentru toate bucuriile pe care mi le aduci !
    Cateodata imi pare rau ca nu ne-am cunoscut mai demult, dar toate se intampla la timpul lor si, niciodata, nu e tarziu !
    Sunt onorata de prietenia ta ! Cu admiratie si respect,
    Lenuta

    1. Dragă Lenuța,
      Azi doresc nu doar să mulțumesc celor care ascultă, citind, gândurile noastre scrise aici, ci să rog două persoane să accepte să facă parte, ca membri onorifici, din Clubul Povestea Parfumată.
      M-am gândit la tine, care ai citit de fiecare dată și nu doar aici, ci la aproape toți sau chiar la toți cei care scriu cu drag și talent. Ai avut și ai în continuare un gând bun pentru rândurile așternute poate noaptea târziu, poate dimineața deverme, poate cu oboseală în priviri, dar cu tinerețe și entuziasm în suflet. De aceea, eu te decalr Membru Onorific al clubului nostru și te trec în coloană, la Clubul Povestea Parfumata.
      Felicitări și mulțumesc încă odată! 🙂

  5. Spun si eu prezent, desi mai tarziu! Voi incerca sa particip in functie de timp la provocari si sa ma conformez regulilor! La multi ani povestii parfumate si la cat mai multe editii, iar tie, Mirela felicitari pentru originalitate si frumos! 🙂

    1. Si eu te felicit draga mea, ai spus Prezent de fiecare data si nu oricum, ci cu talent si un simt estetic deosebit. Ne mandrim cu tine. Te astept , sper ca ai timp in dupa amiaza aceasta! Multumesc! 🙂

    1. Felicitari dragul meu! Esti Membru Onorific al Clubului Povestea parfumata, pentru ca m-ai sustinut si m-ai lasat sa ma ocup de aceasta frumoasa indeletnicre, in timp ce munceai. Te iubesc si multumesc pentru rasfat! 😛

    1. Vanessa, ai scris fermecator despre parfum!
      Inatalnirea noastra e o bucurie si sper sa participi in fiecare sambata, daca vei putea. De sambata viitoare voi pune tabel de inscriere, astfel ca toti cei care scriu la tema se vor inscrie acolo si nu vor mai trebui postate linkurile. Multumesc mult, Vanessa! 🙂

  6. inca o data felicitari Mirela pentru ceea ce ai facut aici…ai adunat ganduri frumoase transformand cuvintele in Povesti avand propriul Parfum…
    o sa revin maine cu o postare potrivita acestei aniversari…la multi ani plini de Parfumul Povestilor ne doresc tuturor ! 🙂
    un w-end minunat si plin de soare iti doresc pentru ca soare a fost azi toata ziua la noi 🙂

    1. Pandhoraa, in cazul acesta gata, esti in Club! Deja ai scris frumos, iar daca ai dorinta de-a mai scrie uneori, sigur poti fii un membru de nadejde in frumosul nostru Club Povestea Parfumata! Ma bucur, te trec acum!
      Si la noi a fost soare, gata, vine primvara! Weekend minunat! 🙂

    1. Sara draga, ai scris atat de frumos si sincer intotdeauna, cum sa nu te trec?
      Suntem bucurosi ca esti in Clubul nostru! O seara inmiresmata! 🙂

  7. Am revenit si am fost mai atent la firul logic si artistic al postarii; am luat aminte pentru a folosi candava metoda…; spre gloria… blogosferei.
    Minunat !

  8. La multi ani, Mirela! Povestile parfumate au inceput sa faca parte din viata mea in mod firesc si totul se datoreaza nobletii tale sufletesti si creativitatii! Iti multumesc ca mi-ai inmiresmat sfarsitul de saptamana si ca ai fost mereu prezenta cu cele mai potrivite cuvinte. Sa fim sanatosi si sa scriem in continuare cu aceeasi placere ca si pana acum, daca si timpul ne permite! 🙂 A fost si este o onoare sa fiu membra in acest club!
    http://lolitamyinnerthoughts.blogspot.com/2012/02/povestea-povestilor-parfumate-la-multi.html

    1. Lolita, suflul nobil pe care îl aduce fiecare poveste de-a ta mă onorează. Mă bucur că ne întâlnim prin intermediul acestei povești și sper să ne cunoaștem mai bine cu ocazia înnființării Clubului Povestea parfumată! 🙂

  9. Cu bucurie constat că ai mulţi adepţi ai poveştilor parfumate. Mulţi, talentaţi şi animaţi de sentimente calde, pline de afecţiune. Povestea ta este un remember plin de frumuseţe şi… parfum.
    Cu drag, la ceas aniversar
    Aduc poveştii parfumate -n dar
    Buchet de tuberoze online
    Şi spun: aici e cel mai fain!
    Nu puteam în zi de sărbătoare să nu spun si eu o poveste parfumată pe care o găseşti aici : http://stropidesuflet.wordpress.com/2012/02/25/povestea-povestilor-parfumate/

    1. Da, am mulți povestitori, cei mai frumoși, cei mai talentați și plini de spirit, ceea ce mă bucură mult!
      E o aniversare fericită! 🙂

  10. Draga mirela, La multi ani Povestii parfumate!
    De data asta am fost mai harnica si am scris povestea mea mai devreme, imi amintesc cu drag de primele povesti cu parfumul de lavanda al matusii preferate.
    Vad ca toata lumea a lasat linkul articolelor, am sa-l las si eu pe-al meu.
    De citit, maine imi voi face timp sa vizitez si sa citesc povestile tuturor membrilor clubului.
    Cat mai multe povesti parfumate!poate ca unii dintre noi vom povesti mai rar, insa precis vor veni alti povestitori talentati.
    O saptamana mai frumoasa, Mirela!
    Aceeasi urare si pentru cititorii si vizitatorii blogului tau.
    http://g1b2i3.wordpress.com/2012/02/25/poveste-parfumata-parfumul-povestii-parfumate/

  11. Cat mai multi ani plini de succes clubului Povestea parfumata ! Citesc intotdeauna cu mare placere povestile parfumate si le doresc tuturor membrilor clubului sa fie mereu inspirati , caci talentati sunt !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus